spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasămareEXPLOZIV/ Fostul șef US Secret Service îi provoacă pe Kovesi și ambasadorul...

EXPLOZIV/ Fostul șef US Secret Service îi provoacă pe Kovesi și ambasadorul american la un interviu în direct

-

Darren White, fostul șef US Secret Service, care a dus grave acuzații DNA, DIICOT, SRI și SIE într-un interviu acordat lui Robert Turcescu pentru unde.tv, îi provoacă pe actualul ambasador american la București, șefa DNA, Lauda Codruța Kovesi,adjunctul DIICOT, Codruț Olaru,dar și pe actualul ministru de interne, Petre Tobă, la un interviu în care să comenteze cele afirmate de el.

MESAJUL LUI DARREN WHITE TRANSMIS LUI TURCESCU:

- Advertisement -

turc

Robert, sper ca aceasta nota te gaseste bine. Asa dupa cum ai putut remarca, interviul nostru recent a atras multa atentie, atat negativa cat si pozitiva. Speranta si dorinta mea este sa programam un nou interviu care sa-l includa pe actualul ambasador american si Kovesi, Petre Toba si Codrut Olaru. Sunt convins ca nici unul dintre ei nu ar avea nimic de ascuns.

Fostul șef al US Secret Service, Darren White, care a lucrat timp de 5 ani în România, aduce grave acuzații DNA, DIICOT, SIE și SRI. El a spus într-un interviu acordat lui Robert Turcescu pe unde.tv că dosarele sunt făcute la comanda politică și să serviciile secrete lucrează tot la comandă. Mai mult, el o acuză pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, că nu este corectă, neutră și obiectivă și ca atare nu merită un nou mandat la conducerea Direcției Anticorupție.

- Advertisement -

usa2Deseori oamenii pe care îi vezi anchetați de DNA, DIICOT și alții sunt tințe politice. Aceia sunt oameni pe care sunt supărați din diverse motive. Așadar, acele structuri, chiar și serviciile, SIE și SRI, sunt deseori folosite în scopuri politice și nu pentru a face ceea ce trebuie să facă prin construcția lor. Am îndoieli serioase despre anchetele actuale și cele în desfășurare demarate de DNA, DIICOT sau oricare altă structură pentru că majoritatea tințelor lor sunt politice. Sunt oameni pe care îi iau în vedere versus o investigație legitimă. Am rezerve în legătura cu investigațiile acestora. De obicei sunt represalii din cauza politicii, a afirmat White.

Am lucrat 5 ani în România și ȘTIU că majoritatea tințelor lor sunt tințe politice versus o investigație criminală legitimă, a mai susținut fostul șef US Secret Service.

Am îndoieli că Laura Codruța Kovesi are abilitatea de a fi neutră, corectă și obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta, a mai precizat White, care a mai susținut că, în opinia sa, aceasta nu ar mai trebui să obțină un nou mandat la DNA.

INTERVIUL INTEGRAL CU DARREN WHITE REALIZAT DE ROBERT TURCESCU:

DIALOGUL PE SUBIECTUL KOVESI:

Turcescu: Crezi că doamna Kovesi trebuie reconfirmată ca şefă la DNA?

Darren White: Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutră,
corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta.

Turcescu: Dar probabil că ştii că doamna Kovesi are o reputaţie bună
în România şi o popularitate uriaşă!

Darren White: Da, din punctul de vedere al publicului, da.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img