spot_img
2.7 C
București
vineri, decembrie 1, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Blonda lui Dragnea, baroneasa PENALĂ a Teleormanului (EPISODUL 2)

EXCLUSIV/ Blonda lui Dragnea, baroneasa PENALĂ a Teleormanului (EPISODUL 2)

-

FLUX 24 continuă dezvăluirile despre blonda lui Liviu Dragnea, Carmen Daniela Dan, prefectul județului Teleorman prin care baronul roșu care conduce actualmente PSD controlează în continuare la sânge județul.

- Reclama -

CITIȚI ȘI:EXCLUSIV: Blonda lui Liviu Dragnea, baroneasă de Teleorman (EPISODUL 1)

Carmen Dan este o apropiată a baronului roșu de Teleorman și este menținută în continuare în funcția de prefect în ciuda faptului că există numeroase dovezi că nu este apolitică și face jocurile PSD.

maxresdefaultCarmen Dan și-a încălcat în repetate rânduri mandatul de prefect lucrând la ordinul direct al lui Liviu Dragnea și în sprijinul PSD.

Ea a refuzat, de exemplu, să îi demită din funcții pe primarii PSD condamnați penal sau cei care au fost declarați incompatabili de ANI.

De exemplu, primarul PSD din Nenciulești a fost declarat incomotabil prin decizia nr,3192 din 16.10.2015 a Înaltei Curții de Casație și Justiție în dosarul nr. 4691/87/2013. Un alt caz este cel al primarului PSD din Olteni condamnat penal la un an de închisoare pentru abuz în serviciu prin decizia nr.1751/26.09.2013 a Curții de Apel în dosarul nr.4408/292/2013.

prefectaDe asemenea, prefectul județului Teleorman a mai umplut buzunarele primarilor PSD din județ.

Schema a fost simplă: cu știrea blondei lui Liviu Dragnea a fost inventat un spor de dificultate în județ. Este vorba de un spor care reprezintă până la 50% din salariul de bază al membrilor comisiilor locale de fond funciar. Acordarea sporului a fost legalizată  de prefect împreună cu șeful serviciului juridic prin abuz. Adică nu au fost căile de atac pentru a opri aceste ilegalități.

De exemplu, numai șeful serviciului juridic din Prefectură a realizat venituri fabuloase din încasarea acestui spor de dificultate în 12-15 localități, sumele fiind mai mari chiar decât veniturile președintelui României.

646x404Carmen Dan a fost subordonată lui Liviu Dragnea când acesta conducea Consiliul Județean Teleorman.

Ea a fost jurist in cadrul Consiliului Judetean Teleorman, condus la acea vreme de Liviu Dragnea, apoi director in cadrul serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanelor din subordinea Consiliului Județean Teleorman condus de baronul roșu.

Ea a fost numită prefect la propunerea lui Dragnea imediat după ieșirea de la guvernare a PNL.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img