spot_img
24.3 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriEXPLOZIV/ Dacian Cioloş a recunoscut că e rudă cu Vulpea/ Și Virgil...

EXPLOZIV/ Dacian Cioloş a recunoscut că e rudă cu Vulpea/ Și Virgil Ardelean RECUNOAȘTE relația de rudenie cu premierul desemnat

-

În aceste zile circulă foarte multe informaţii despre premierul desemnat, Dacian Julien Cioloş, Unele preluate şi de FLUX 24, altele nu deoarece le verificasem şi se dovediseră false.

- Reclama -

Inpolitics a descoperit un comentariu postat chiar de Dacian Cioloş în 2010 pe un site care afirmă că ar fi rudă cu celebrul general Virgil Ardelean zis şi Vulpea. La aceea vreme, Cioloş nu a negat afirmaţiile afirmând: Chiar credeti ca poti sa-ti faci treaba corect doar avand ruda un general?

La câteva ore de la publicarea acestei informații, Virgil Ardelean a recunoscut PUBLIC relația de rudenie cu Dacian Cioloș.

Informaţile au apărut în momentul nominalizării lui Cioloş în calitate de comisar european pentru agricultură.

Într-o intervenţie la B1 TV, jurnalistul Silviu Mănăstire a afirmat că există şi o declaraţie publică din 2008 a lui Virgil Ardelean prin care acesta recunoaşte că e rudă cu Cioloş.

UPDATE, 00.00: „În arborele genealogic ne întâlnim pe o rămurică pe care s-au cocoțat bunicii noștri. De mic copil a mers singur pe drumul lui, nu a avut nevoie de proptelele nimănui”, a declarat Virgil Ardelean pentru Evenimentul Zilei recunoscând relația de rudenie cu Cioloș. „Dacian Cioloș este produsul fericit și exclusiv al propriului efort și renunțări, al modului în care a reușit să-și combine armonios valențele ereditare cu instrucția și munca zilnică, cu crezul în valorile democrației și curajul de a finaliza ce începe”, a mai spus Vulpea.

În postarea din 2010, Cioloș a negat doar informaţiile potrivit cărora Virgil Ardelean ar fi sunat unii parlamentari critici la adresa lui Ciolos.

Atât Cioloș, cât și Ardelean, au evitat să precizeze relația exactă de rudenie.

Virgil Ardelean a fost cel mai longegiv şef al serviciilor secrete româneşti după 1989. El a condus celebrul serviciul de informaţii al Internelor, Doi şi un sfert.

Pe 7 ianuarie 2010, pe siteul badpolitics.ro, apărea un material preluat de la defuncta Agenția de Investigații Media, cu numele ”A mai murit un mit: Vulpea a monitorizat ascensiunea nepotului Ciolos”, în care se făcea referire faptul că Cioloş ar fi rudă cu Vulpea, dar şi detalii despre socrul său francez, informaţie pe care FLUX 24 nu a preluat-o în aceste zile deoarece aveam confirmarea că este falsă.

Foarte interesant, între comentariile de subsol care au însoțit respectivul material se numără unul semnat Dacian Cioloș, și nu avem motive să credem că nu ar fi fost chiar el, scrie Inpolitics.ro.

COMENTARIUL LUI DACIAN CIOLOŞ:

”Mi se par in primul rand nedrepte aceste afirmatii, ca sa nu le calific altfel. O parte dintre ele sunt neadevaruri, ca sa nu le spun minciuni. Nu vreau sa comentez motivele unor astfel de “zvonuri” prezentate ca informatii” afirma Cioloș, aflat, pe atunci, înaintea desemnării ca și comisar european.

”In primul rand, chestiunea cu socrul meu este o minciuna destul de usor de verificat pentru cine vrea sa transmita informatii adevarate intr-adevar. Socrul meu a fost maistru militar in aviatia franceza, dupa care a fost functionar la vama, iar acum este la pensie. Din pacate pentru el, nu a fost ofiter niciodata, iar chestia cu serviciile de informatii vad ca este o obsesie legendara, care prinde bine sa fie aruncata pe piata, in Romania.

Chestiunea cu parlamentarii romani presati de Ardelean, ce ar trebui sa insemne : ca toata clasa politica din Romania asculta de un om, fie el si general? Chiar credeti ca poti sa-ti faci treaba corect doar avand ruda un general? Sau l-o fi strans cu usa cu dosare si pe presedintele Comisiei (Europene n.n.) tot generalul Ardelean?

Cat despre felul cum mi-am facut treaba la minister in legatura cu fondurile europene, amintesc doar ca, la preluarea portofoliului de ministru, Romania era amenintata de clauza de salvgardare pe agricultura si risca sa piarda circa 120 milioane euro, iar dupa cateva luni clauza a fost retrasa. Sigur ca nu s-a rezolvat totul intr-un an, dar e usor sa lovesti in cineva cand nu stii sau nu vrei sa stii despre ce vorbesti”

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...