spot_img
20.3 C
București
miercuri, septembrie 27, 2023
AcasămediuA fost declarat cod roşu/ Explozie puternică lângă Stadionul FC Brașov, la...

A fost declarat cod roşu/ Explozie puternică lângă Stadionul FC Brașov, la fabrica Vel Pitar/10 persoane sub dărămături

-

Meciul FC Brașov cu CSM Râmnicul Vâlcea a fost întrerupt joi seară de o explozie puternică care a avut loc lângă stadion la o fabrică de pâine, scrie News bv.

- Reclama -

UPDATE,22.40: A șasea persoană rănită în urma exploziei și incendiului de la fabrica de pâine din municipiul Brașov, care căzuse într-un puț de la înălțimea etajului patru al incintei, a fost scoasă din acel loc de către pompieri, a declarat șeful ISU Brașov, Stelian Rechițean.

Persoana respectivă este conștientă, dar are arsuri și traumatisme grave, urmând a fi transportată la Spitalul Clinic de Urgență Brașov.

21.50: „Au fost un număr de zece persoane, patru au ieșit pe picioarele lor, cinci au fost transportate la spital și mai este o persoană care este în incintă și care va fi extrasă, scoasă de sub dărâmăturile din depozit”, a spus primarul, la Antena 3.

El a adăugat că locuințele din zonă nu au fost afectate de incendiu, dar că pe stradă sunt cioburi de la geamurile sparte în urma exploziei. În ce privește cauzele exploziei, el a apreciat că acestea ar putea fi acumularea anumitor pulberi de la făină și ventilația necorespunzătoare.

„Se pare că e din cauza pulberii de făină care s-a acumulat, din cauza faptului că ventilația nu a fost cea care trebuia, la parametrii normali. Din cauza acestor pulberi care intră și în contact cu haine sau cu echipament se produc scântei și, de aici, explozia care s-a produs”, a mai spus Scripcaru.

O explozie, urmată de un incendiu, a avut loc joi seara la o fabrică de pâine din Brașov.


12191050_947470968658027_9065812015948696965_nUPDATE, 21.10:Prefectul Mihai Mohaci a declarat, pentru AGERPRES, că cinci persoane rănite, în stare conștientă, au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență. De asemenea, secretarul de stat în MAI Raed Arafat a precizat că se caută și alte victime, întrucât ar exista suspiciunea că sub dărâmături s-ar afla și alte persoane.A fost inițiat planul roșu, fiind mobilizate echipaje de intervenție din județele limitrofe.

20.50 Echipajele ISU luptă cu disperare să scoată de sub dărâmături o persoană rănită. Zvonuri neconfirmate spun că incendiul s-ar fi provocat în zona depozitului de făină, care a ajuns să emane gaze care s-au acumulat și au provocat deflagrația, scrie News Brașov.

20.30: Cinci persoane au fost rănite în urma exploziei urmate de un incendiu care s-a produs, joi seară, în apropierea stadionului din Braşov, în timpul unui meci, secretarul de stat Raed Arafat anunţând că a fost declarat cod roşu, iar la faţa locului au fost trimise mai multe elicoptere.

vel_pitar20.35 Surse neconfirmate spun că ar exista 10 persoane sub dărâmîturi. IGSU anunță că ar trimite două elicpotere la fața locului, scrie News Brașov.

20.30: La această oră sunt 9 autospeciale cu apă și spumă, 12 SMURD-uri și ambulanțe

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img