spot_img
18.2 C
București
miercuri, mai 25, 2022
AcasăDezvaluiriExplicațiile halucinante ale unui protestatar înregistrat când vorbea de intervenția externă

Explicațiile halucinante ale unui protestatar înregistrat când vorbea de intervenția externă

-

Înregistrarea audio difuzată în urmă cu o zi de site-ul luju.ro pentru a justifica teza finanțării din străinătate a protestelor din 10 august reprezintă un fragment dintr-o discuție mai amplă, în care era vorba despre acțiunile Uniunii Europene în state cu derive autoritariste precum Polonia și Ungaria, iar cuvântul „exterior” era legat exact de mecanismele UE de intervenție, a declarat pentru HotNews.ro bărbatul a cărui voce este auzită în înregistrare.

„Este o mare porcărie. A fost decupat un fragment dintr-o discuție mai amplă în care era vorba de acțiunile Uniunii Europene pentru restabilirea statului de drept în Ungaria și Polonia și aceasta era referința la acel <<extern>>”, discuția era legată de „acțiunile și mecanismele UE în statel precum Ungaria și Polonia, unde s-au constatat tendințe autoritare”, a precizat acest bărbat, care a discutat telefonic cu HotNews.ro și a cărui voce coincide cu cea din înregistrare.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...