spot_img
6.6 C
București
vineri, martie 31, 2023
AcasăDezvaluiriColonelul Dragomir despre OUG lui Toader pe protocoale: PRAF ÎN OCHI

Colonelul Dragomir despre OUG lui Toader pe protocoale: PRAF ÎN OCHI

-

Ordonanta de “revizuiri” propusa de ministrul Tudorel Toader nu este nici eficienta, nici inteleapta, nici fezabila si nici nu are vreo legatura cu realitatea. Niciun judecator nu va revizui o hotarare pe care un alt coleg a pronuntat-o ilegal pe baza unui protocol ilegal. Aceasta initiativa este doar praf in ochi, afirmă fostul colonel SRI Daniel Dragomir într-un text publicat pe facebook și pe siteul Romania3.0.

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, sustine o declaratie de presa, marti, 19 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului din Bucuresti. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
- Reclama -

Am sustinut si sustin cu fermitate necesitatea unei Comisii speciale care sa investigheze (inclusiv cu experti internationali) crimele impotriva romanilor comise in ultimii 14 ani de o gasca de mafioti din serviciile secrete si magistratura. Inclusiv o lege a lustratiei. Adica ceea ce ar fi trebuit sa faca politicienii nostri in 1990. Ca daca faceau nu ajungeam aici. Dar aceasta Comisie poate oferi doar invataminte istorice si solutii constitutionale si legale pentru viitor, pentru ca astfel de abuzuri sa nu mai fie niciodata posibile in tara noastra.Intre timp ce facem cu cei condamnati ilegal? Ce facem cu cei tarati in instante pe baza protocoalelor? Ce facem cu vietile, destinele, companiile distruse? Ce facem cu cei care stau acum in puscarii pe baza unor probe false, ilegale, contrafacute? Ii rugam frumos sa astepte rezultatele Comisiei? Intre timp mai organizam ceva conferinte, dineuri si dezbateri savante despre conceptul de justitie? Sa nu uitam ca judecatorul Mustata a fost ucis in puscarie, intaresc verbul, a fost ucis, in perioada ministeriatului profesorului Toader. Nu in timpul doamnei Pruna Lux. Sunt convins ca vor iesi la suprafata probe in acest sens. Sangele judecatorului Mustata este astazi pe mainile tuturor politicienilor din Romania, indiferent de partid si de functie, mai afirmă Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img