spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăhighlightExplicatiile halucinante ale baronului de Gorj despre fiul angajat consilier la Ministerul...

Explicatiile halucinante ale baronului de Gorj despre fiul angajat consilier la Ministerul Sanatatii: Nu are experienta, dar…

-

Seful CJ Gorj, Ion Calinoiu, a dat niste explicatii halucinante despre angajarea fiului sau in postul de consilier la Ministerul Sanatatii. Calinoiu a explicat la un post de televiziune local, TV Sud, ca fiul nu are experenta, dar ca se cunostea cu secretarul de stat care l-a angajat consilier.

- Reclama -

EXPLICATIILE LUI CALINOIU LA TV SUD (SURSA: ZIARUL PANDURUL)

Rep.: Care este adevărul în legătură cu angajarea fiului dvs. în Ministerul Sănătăţii?
Ion Călinoiu:
Chiar astăzi discutam cu cineva că nu o să mă creată nimeni când spun că fiul meu este consilierul ministrului secretar de stat fără intervenţia mea. Cine vrea să creadă, mă uit în ochii oricui, sunt pur şi simplu relaţiile lui. Nu este o funcţie nu ştiu de care, e consilierul unui secretar de stat. Poate să mă întrebe cineva: am fost de acord? Da, am fost de acord. Îndeplineşte condiţia asta, să-l consilieze? Are experienţă? Dar nu-i obligatoriu! Având ei relaţia asta directă, că se cunoşteau, o să capete experienţă. Efectiv este mâna lui directă, fără nici un fel de aport efectiv al meu când am fost întrebat.

Rep.: A avut o afacere în domeniu unde a eşuat.

I.C.: Are o farmacie care nu a trecut cu bine examenul de eficienţă economică. Mai multe nu au mers acolo. Treaba lui, e major, răspunde.

Rep.: Răspunde inclusiv pecuniar şi penal, dacă e cazul?

I.C.: Nu e cazul de răspundere penală, nu are legătură cu banul public. Firma este în reorganizare, insolvenţă, cu legile astea pe care nu le cunosc.

Rep.: De când este consilier în minister?

I.C.: De două-trei săptămâni.

Rep.: Dvs. aveţi teama de răspundere penală?

I.C.: Sub acest aspect nu am nici un fel de temere de a mă feri de analiza organelor abilitate. Nu am nici un fel de problemă. Din capul locului a fost legea. Toate investiţiile de la consiliul judeţean au fost verificate. Au fost reclamaţii, au fost rezolvate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img