spot_img
29.5 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăAnalizeExpert militar ucrainean, apropiat fostului președinte Petre Poroșenko: Există o singură șansă de...

Expert militar ucrainean, apropiat fostului președinte Petre Poroșenko: Există o singură șansă de a salva Mariupol – o lovitură dată Transnistriei.Armata ucraineană va învinge ușor bandele naziste rusești din Transnistria

-

Există o singură șansă de a salva Mariupol – o lovitură dată Transnistriei, este afirmația făcută pe Facebook de Iurii Butusov, jurnalist și expert militar din Ucraina, apropiat fostului președinte ucrainean, Petre Poroșenko.

INTEGRAL POSTAREA ACESTUIA:

Există o singură șansă de a salva Mariupol – o lovitură dată Transnistriei

Să privim situația obiectiv – Putin a ales calea războiului total. Și singura șansă de a salva acum de la crimele în masă ale captivilor noștri de către pedepsitorii ruși este demilitarizarea Transnistriei ocupate de grupurile ilegale de mafioți care au capturat această parte legală a Moldovei.

Pe 22 aprilie, Rustam Minnekaev, comandant adjunct al Districtului Militar Central, a amenințat Ucraina cu o ofensivă de a se alătura trupelor ruse cu baza militară rusă din Transnistria:„Controlul asupra Sudului Ucrainei este o altă ieșire în Transnistria, unde se remarcă și faptele opresiunii populației vorbitoare de rusă. „Această declarație este o amenințare oficială pentru Federația Rusă de a-și folosi bazele militare din Transnistria ca o viitoare platformă pentru a sprijini agresiunea rusă.

Cuvintele lui Minnekaev pentru Ucraina sunt datoria de a acționa imediat și de a preveni ofensiva rusă cu o lovitură asupra Transnistriei.Înțelegem că Moldova mică nu are puterea de a elibera Transnistria – parte legitimă și integrantă a Moldovei de trupele rusești.Prin urmare, Ucraina are dreptul legal de a demilitariza obiectele militare ale trupelor ruse care ne amenință pentru a elimina o dată pentru totdeauna amenințarea Minnekaev.Ucraina este vitală pentru a lovi Transnistria din șase motive:

1. 1. 1. Capturarea multor mii de prizonieri ruși pentru schimb;

2. 2. Eliminarea amenințării descoperirii trupelor rusești, ofensiva rusă de la Minnekaev își va pierde sensul, după toate vom preda Transnistria eliberată sub controlul autorităților legitime și forțelor armate ale Moldovei;

3. Eliminarea găurii negre de la granița Ucrainei, prin care Rusia face contrabandă cu fluxuri, și face miliarde din această contrabandă;

4. Confiscarea arsenalurilor mari de muniție rusească;

5. Eliberarea a două brigăzi care sunt obligate să protejeze sudul ucrainean de amenințarea din Transnistria;

6. Transnistria este o sursă de terorism internațional care amenință toată Europa, de acolo agențiile de informații ruse furnizează ilegal arme în întreaga lume. A mai fost un atac terorist acolo astăzi. E timpul să eliminăm această amenințare la adresa Europei de Sud.

Concluzii:Nici o convingere din partea lui Putin nu va face apel, actualul președinte l-a convins pe Putin trei ani și vedem rezultatul trist, privind în ochi nu face decât să provoace agresorul.Prin urmare, este necesar să reacționăm activ și măcar acum să prevenim ofensiva rusă, acționând înaintea ei.Armata ucraineană va învinge ușor bandele naziste rusești din Transnistria, va demilitariza instalațiile militare și va obține fondul de schimb necesar pentru ca Rusia să nu mai împuște și să tortureze prizonierii noștri.Trebuie luați prizonieri acolo unde armata rusă este slabă, e necesar să se adune o asemenea sumă de fond de schimb ca răspuns la teroarea lui Putin pentru a ne elibera toți cetățenii.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img