AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/EXPLOZIV/ Cristina Guseth, ministrul desemnat al Justiției: DE STATUL DE DREPT SE...

EXCLUSIV/EXPLOZIV/ Cristina Guseth, ministrul desemnat al Justiției: DE STATUL DE DREPT SE OCUPĂ FRAIERII

-

FLUX 24 prezintă în exclusivitate un dialog purtat pe facebook de ministrul desemnat al justiției, Cristina Guseth, cu liderul Coaliției Românilor din America, Chris Terheș, pe probleme de justiție în urmă cu câteva săptămâni.

Terheș i-a atras atenția lui Guseth că se petrec abuzuri în Justiție și că ar trebui să existe reacții în opinia publică. Reacția lui Guseth: De statul de drept se ocupă fraierii!

02Ministrul Justiţiei în Cabinetul Cioloş, Cristina Guseth, spune că nominalizarea la şefia unui minister-cheie a surprins-o, în condiţiile în care a absolvit facultatea în mileniul trecut şi nu are studii juridice, însă „n-are cum să fie mai greu să te lupţi cu corupţia decât cu kilogramele în plus, dependenţa de alcool sau ridurile”, scrie avocatura.com.

Cristina Guseth, căci despre ea este vorba, i-a atras atenţia lui Cioloş prin programele derulate cu ONG-ul Freedom House, un stâlp al societăţii civile dar nu numai, după cum a explicat aceasta pentru Avocatura.com.

„Iniţial, lumea a înţeles greşit cu ce ne ocupăm la Freedom House. Poate i-a derutat şi numele, fiindcă am primit multe felicitări şi cereri de afiliere din partea comunităţii gay. A durat ceva să le explicam că lupta contra corupţiei e una penală, nu anală.”

Guseth a mărturisit că vestea nominalizării la Justiţie a prins-o total nepregătită: „Lucram la un tranzistor. E defect profesional. Sper să repar lucrurile care nu merg în Justiţia românească şi să dăm lovitura de graţie corupţiei”.

Întrebată ce crede că o recomandă pentru acest rol, aspiranta la postul de ministru a replicat: N-are cum să fie mai greu să te lupţi cu corupţia decât cu kilogramele în plus, dependenţa de alcool sau ridurile. Sunt unsă cu toate alifiile, fac «pilates» în fiecare zi. «Mens sana in corpore sano», asta o să le spun şi celor de la Comisiile Juridice”.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...