spot_img
24.6 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăPoliticaCioloș afirmă că va schimba programul de guvernare în funcție de discuțiile...

Cioloș afirmă că va schimba programul de guvernare în funcție de discuțiile cu partidele

-

Premierul desemnat Dacian Cioloș a declarat luni că anumite elemente din programul de guvernare vor fi adaptate în funcție de discuțiile cu partidele și grupurile parlamentare, transmite Agerpres.

- Reclama -

„Pentru mine sunt importante aceste discuții, pentru că programul de guvernare l-am elaborat pe măsură ce am identificat și miniștrii. Un program de guvernare care va necesita anumite detalieri în săptămânile următoare și aceste detalieri vor fi făcute și pe baza discuțiilor pe care le avem cu partidele politice, cu grupurile parlamentare, pentru că vom căuta pentru proiectele pe care vrem să le inițiem susținere politică. O discuție cum am avut mi s-a părut foarte utilă, pentru că am putut să înțelegem în mod reciproc care sunt ideile sau așteptările de o parte și de alta. Nu știu care va fi decizia grupului parlamentar ALDE, dar eu cred că am avut o discuție clarificatoare care a fost utilă, cel puțin pentru mine”, a afirmat luni Cioloș, după întâlnirea cu grupul parlamentar ALDE.

Întrebat dacă își asumă programul de guvernare, Cioloș a spus: „Mi-l asum. Ceea ce am propus noi acum Parlamentului, anumite elemente vor fi adaptate, în funcție de discuțiile cu grupurile politice, pentru că n-am avut aceste discuții în prealabil elaborării programului de guvernare”.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...