EXCLUSIV VIDEO/ Generalul SRI Dumbravă, mâna dreaptă a lui Kovesi și Cucuveaua Mov: LEGĂTURI PRIMEJDIOASE PE FACEBOOK ȘI RUȘII

0
114

Conturile de pe facebook și instagram dezvăluite zilele acestea ca aparținând secretarului secretarului general al SRI, Dumitru Dumbravă, au fost documentate de FLUX 24 ca având la origine numele lui Dumitru Dumbravă în 2013 pe când acesta era șeful Juridicului din serviciul de informații interne. 

Capturi din 2013 indică că la aceea vreme numele contului era Dumitru Dumbravă.

Mesajul de La mulți ani era pentru Dana Țițian, omul de casă al lui Kovesi.

Mai apoi numele conturilor a fost tradus în armeană și schimbat în ultimele zile. 

Mai mult Dumbravă are cont și pe vk-ul rusesc:

Mai mult contul indică niște prietenii interesante ale lui Dumitru Dumbravă: Dana Țițian, mâna dreaptă a Laurei Codruța Kovesi și o anume Dana Damaschin, care lucrează în Ministerul Justiției și care acum s-ar afla pe lista scurtă pentru postul de consul la Tel Aviv.

CITIȚI ȘI: Colonelul Dragomir dă numele unui jurnalist al generalului SRI Dumbravă: “Mario transmite un mesaj”

Interesantă e lista de prieteni ai Danei Țițian: Vasile Dâncu (fost vicepremier în guvernul Cioloș), Sorin Moisă (europarlamentar demisionar din PSD, fost consilier al lui Dacian Cioloș). Horațius Dumbravă, fost membru al CSM,  Cristina Guseth, candidat eșuat la portofoliul Justiției în timpul lui Cioloș, Costin Borc, fost vicepremier în guvernul Cioloș și lista poate continua.

„Voi începe să prezint statul paralel în toată splendoarea sa. Mâine, generalul Dumbravă de la SRI va merge în Parlament. Generalul Dumbravă a coordonat o rețea de judecători, procurori, șefi de instituții, jurnaliști. A coordonat-o chiar la vedere. A dat indicații, a aplaudat și cerut condamnări. Voi începe să devoalez rețeaua sa și oamenii săi de sprijin. Sufrageria lui Oprea o să pară o plimbare în parc. Contul de Facebook folosit de Dumitru Dumbravă”, scria acum o săptămână fostul colonel SRI Daniel Dragomir pe blog.

Generalul Dumitru Dumbravă a devenit cunoscut publicului larg după ce a afirmat, într-un interviu în urmă cu mai bine de doi ani, că pentru SRI justiţia este un „câmp tactic”.

Un detaliu exploziv apare în presupusul e-mail trimis de Laura Codruța Kovesi către Sebastian Ghiță, document prezentat de fostul deputatul care s-a autodenunțat la Parchet în cazul presupusului plagiat al șefei DNA.

La un moment dat în presupusul e-mail i se cere lui Sebastian Ghiță să trimită pe viitor e-mailurile și la adresa danatitian@yahoo.com

Dana Titian (foto) a fost consilierul personal al Laurei Codruța Kovesi în aceea perioadă.

dana_titianJudecatoarea Dana Titian a plecat din Parchetul General la data de 1 octombrie 2013, odata cu incetarea mandatului de Procurorul General al Romaniei al Laurei Codruta Kovesi. In PICCJ, judecatoarea Titian a ocupat, de la data de 23 octombrie 2006, functia de consilier personal al Laurei Kovesi. Mai apoi a ajuns din nou la DNA sub conducerea lui Kovesi.

Judecatoarea Dana Titian a ocupat, in perioada 2002-2005, frunctia de procuror-sef al Sectiei Judiciar-Civila din PICCJ, iar din octombrie 2005 a fost judecator la Curtea de Apel Alba Iulia.

„Aceasta este copia unui email primit de mine de la doamna Kovesi. Dânsa a folosit tot timpul o adresă secretă numită cucuveauamov@gmail.com. Aşa a considerat că-şi poate ascunde identitatea şi că poate rezolva chestiuni personale secrete din interiorul Parchetului General şi DNA. Aşa a crezut dansa că-şi poate ascunde identitatea reală şi că în felul acesta se poate ascunde de consecinţele legale şi morale. Acest email mi-a fost transmis de către doamna Kovesi în 23.07.2012, solicitându-mi modelul de raport folosit în cazul plagiatului lui Ponta. Am decis să fac public acest email că urmare a negării de către doamna Kovesi a relaţiei reale cu mine, precum şi ca urmare a cererilor opiniei publice de a prezenţa dovezi. Am sperat că doamna Kovesi va avea demnitatea să recunoască şi să accepte modul în care a fost ajutată în promovare, precum şi protecţia pe care a primit-o în cazul acuzaţiilor de plagiat”, spunea Sebastian Ghiţă.

Deputatul îi adresa Laurei Codruţa Kovesi trei întrebări:

„1. Recunoaşte că a folosit adresa secretă de email cucuveauamov@gmail.com în mod frecvent pentru comunicarea de informaţii din dosare către jurnalişti precum şi pentru rezolvarea unor probleme personale precum plagiatul?

2. Recunoaşte că s-a interesat direct asupra modului în care se poate rezolva problema dânsei cu plagiatul?

3. Recunoaşte că această este una din adresele de email vizate de compania BlackCube întrucât astfel puteau fi dezvăluite multe vulnerabilităţi ale doamnei Kovesi?”