spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasămediuEXCLUSIV/ VIDEO: CINE SUNT POLITICIENII ROMÂNI CARE AU FOST LA RECEPȚIA DE...

EXCLUSIV/ VIDEO: CINE SUNT POLITICIENII ROMÂNI CARE AU FOST LA RECEPȚIA DE LA AMBASADA RUSIEI/ GENERAL ROMÂN: Vă aștept!

-

La recepția organizată de Ziua Victoriei la Ambasada Federației Ruse au participat și mai mulți politicieni români. Printre cei prezenți s-au aflat președintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, și fratele său, fostul deputat Marcu Tudor, senatorul Varujan Vosganian, deputații Remus Cernea și Liliana Mincă, europarlamentarul Adrian Severin, fostul consilier prezidential Iulian Fota, dar și Printul Paul de România.

Ambasada Federatiei Ruse a decorat mai multi veterani rusi si romani, cu medalia aniversara „70 de ani de la victoria in Marele Razboi pentru Apararea Patriei”. Printre cei care au primit medalii, „la dispoziţia preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin”, s-a aflat şi generalul Marin Dragnea, presedintele Asociatiei Nationale a Veteranilor de Razboi, pe care ambasadorul Malghinov l-a prezentat drept „cel mai apropiat veteran al meu aici în România şi cel mai iubit prieten”. Cu acest prilej, generalul Dragnea a ținut un discurs în care a lăudat Rusia și pe președintele său, Vladimir Putin. Vă aștept, a spus generalul Dragnea.

- Advertisement -

„Injectia contra nazismului facuta acum 70 de ani isi pierde efectul in unele tari. Este dureros sa privim cat de usor, acum, in unele tari, se rescrie istoria, cum sunt albiti criminalii, cum li se pun monumente, cum sunt numiti eroi nationali cei care au fost judecati la Nurnberg. Datoria noastra fata de amintirea celor cazuti si fata de veteranii vii este sa depasim aceasta tendinta primejdioasa, sa o depasim impreuna, fara sa construim linii noi de ingradire, fara sa rupem victoria in a noastra si a altora”, a declarat cu acest prilej, Oleg Malginov, ambasadorul Rusiei la București, conform russiatoday.ro.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img