Jurnalistul Mircea Marian: PSD e în spatele protestelor anti defrișare

0

Jurnalistul Mircea Marian de la Evenimentul Zilei, realizator al unei emisiuni de televiziune la B1 Tv, scrie pe facebook că protestele anti-defrișare declanșate azi au în spate PSD-ul și au drept scop frăgezirea lui Iohannis.

Rezultatul mitingurilor de azi va fi că nu va mai exista opoziție la modificarea codului silvic, iar defrișările vor lua amploare. Iohannis ar fi trebuit să se bată și să explice efectul pervers al mitingurilor de azi, dar el, dimpotrivă, s-a speriat și s-a predat. Ponta va ține minte că omul e fricos și-i va exploata slăbiciunea, afirmă Mircea Marian.

POSTAREA LUI MIRCEA MARIAN PE FACEBOOK:

Protestele anti-defrișare declanșate azi au în spate PSD-ul și au drept scop frăgezirea lui Iohannis, care a respins un cod silvic catastrofal. Aici sunt mai multe planuri. Unu, cine poate spune că nu este de acord cu principiile enunțate azi de manifestanți, imensa lor majoritate oameni onorabili și implicați? Probabil că nimeni. Doi, codul silvic respins de Iohannis era o mizerie care ar fi făcut doar rău mediului înconjurător, dar PSD l-a prins pe președinte cu combinația cu austriecii de la Schweighofer și l-a pocnit. Pe scurt, rezultatul mitingurilor de azi va fi că nu va mai exista opoziție la modificarea codului silvic, iar defrișările vor lua amploare. Iohannis ar fi trebuit să se bată și să explice efectul pervers al mitingurilor de azi, dar el, dimpotrivă, s-a speriat și s-a predat. Ponta va ține minte că omul e fricos și-i va exploata slăbiciunea.