spot_img
-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Vicepreşedinte PSD l-a forţat pe un handicapat să îi vândă casa...

EXCLUSIV/ Vicepreşedinte PSD l-a forţat pe un handicapat să îi vândă casa pe nimic/ MĂRTURIA VIDEO A VICTIMEI

-

Marian Pătuleanu, primarul comunei Singureni, judeţul Giurgiu, vicepreşedinte organizaţiei judeţene PSD, l-a escrocat pe un tânăr handicapat. FLUX 24 a obţinut în exclusivitate mărturia video a victimei.

- Reclama -

FLUX 24 a monitorizat alegerile locale în comuna Singureni, aflată la 30 de kilometri.

FLUX 24 a prezentat mai multe mărturii ale sătenilor care îl acuză pe Pătuleanu că este şeful mafiei terenurilor din zonă. El a escrocat mai mulţi săteni, luându-le terenurile şi vându-le ulterior de mai multe ori. În ciuda plângerilor făcute nici un organ de justiţie nu l-a deranjat până acum pe Pătuleanu.

CITIŢI ŞI:EXCLUSIV VIDEO: UN VICEPREȘEDINTE PSD ÎN MAFIA TERENURILOR AGRICOLE/ MĂRTURIA ZGUDUITOARE A UNEI FEMEI DE 85 DE ANI JEFUITĂ DE PESEDIST/ Amenințările vicepreședintui PSD: Blochez drumul județean, fac ce vreau, vă dau la Antena 3 și România TV

Pătuleanu este mâna dreaptă a baronului PSD de Giurgiu, Nicolae Bădălău, cunoscut drept senatorul ficaţei, un personaj condamnat în 1988 pentru furt.

patuleanu-badalauJoi, Pătuleanu a fost prezent la Giurgiu alături de Nicolae Bădălau şi Victor Ponta.

Acum 4 ani, imediat după ce a câştigat alegerile din Singureni, Pătuleanu a început să pună mâna pe terenuri agricole, dar a tinţit şi terenul şi casa unui tânăr handicap, ai cărui părinţii muriseră.

Mai întâi, Pătuleanu l-a forţat pe tânăr să îi vândă terenul şi mai apoi casa.

patuleanuCasa dorită de primar valora la vremea respectivă peste 800 de milioane de lei.

Conform mărturiei tânărului, acesta a fost dus de familia primarului la notar, unde a fost pus să semneze fără să i se dea voie să citească pe ce îşi pune semnătura.

Apoi a fost dat afară din casă şi a primit o sumă de 150 de milioane de lei să îşi ţină gura. Suma nu reprezinta nici 20 la sută din valoare.

Acum s-a decis să spună povestea.

VINERI, FLUX 24 VA PREZENTA NOI DEZVĂLUIRI DESPRE MARIAN PĂTULEANU

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img