Mari Dragomir, soția fostului colonel SRI, Daniel Dragomir, arestat în dosarul Black Cube, dezvăluie pe facebook că după arestarea soțului său de către DIICOT în acest dosar de aproape două luni și DNA ar fi cerut vineri arestarea acestuia într-un alt dosar în care este judecat sub control judiciar.

CITIȚI ȘI:EXPLOZIV: Câți bani au furat serviciile secrete românești din afacerea închisorilor CIA și din răscumpărarea pentru eliberarea jurnaliștilor răpiți în Irak

De ce se doreste atat de mult ca Dragomir sa ramana in arest preventiv????. se întreabă soția lui Dragomir.

CITIȚI ȘI:Dezvăluiri șocante ale soției fostului colonel SRI arestat în scandalul Black Cube

Daniel Dragomir a fost un personaj important în SRI până în 2014 când a fost reținut de DNA, arestat și mai apoi trimis în judecată sub control judiciar.

El a fost adjunctul prim adjunctului directorului SRI, generalul Florian Coldea și a participat la acțiunea de eliberare a jurnaliștilor români răpiți în Irak.

În SRI, Dragomir s-a ocupat de relația cu SIE și serviciile secrete străine, printre care și CIA, fiind medaliat în acest sens de serviciul american.

CITIȚI ȘI:Colonelul SRI arestat în dosarul #KovesiBlackCube a fost decorat de CIA

POSTAREA DE PE FACEBOOK A SOȚIEI LUI DANIEL DRAGOMIR:

Dupa ce in dosarul Black Cube, procurorii DIICOT cer masura preventiva a lui Dragomir Daniel pentru, citez din procurorul de sedinta : este un dosar in urmarire penala si PROBABIL vom mai cauta si alti participanti la aceste infractiuni, si in aceasta faza a procesului penal parchetul nu trebuie sa aduca probe indubitabile impotriva inculpatului “, acum vin si procurorii DNA sa ceara din nou arestarea lui Dragomir…
De ce se doreste atat de mult ca Dragomir sa ramana in arest preventiv????

 

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?