spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Secretele periculoase ale franţuzoaicei lui Nicuşor Dan

EXCLUSIV/ Secretele periculoase ale franţuzoaicei lui Nicuşor Dan

-

Clotilde Armand, general manager at Egis Romania, Egis Bulgaria,  EGIS INTERNATIONAL SA,  care acum doreste pozitia de primar al sectorului 1 din partea partidului lui Nicusor Dan, a fost implicata in scandalul afacerii Bechtel, de unde a obtinut sume uriase.

- Reclama -

Armand a coordonat  si activitatile Distrigaz sau alte companii de interes strategic.

Firma condusa de Armand a castigat bani frumosi din autostrada Bechtel, unul din cele mai mari tunuri post decembriste.

Până la plecarea americanilor de la Bechtel de pe şantierul Autostrăzii Transilvania, francezii de la Egis încasaseră mai bine de 213 milioane de lei. Ei urmăreau dacă lucrările sunt de calitate şi respecta proiectul.

Supervizorii lui Clotilde au continuat să fie plătiţi încă 15 de luni după momentul mai 2013 când şefii de la Drumuri au rupt înţelegerea cu americanii de la Bechtel şi au suspendat şi contractul de supraveghere. În acest timp, Egis a încasat în această perioadă 30% din valoarea lucrărilor estimate, pentru că au menţinut un birou la Bucureşti şi câţiva angajaţi, potrivit Companiei de Autostrăzi.

Raportările către Ministerul de Finanţe arată însă că francezii nu au avut în acea perioadă niciun om în România. Cu toate acestea, au mai obţinut două contracte de supervizare pentru varianta ocolitoare a Aradului şi pe lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda.

Clotilde si sotul sau au infintat la varsta de 29 de ani, respectiv 31 ani, in anul 2001 Şcoala Normală Superioară din Bucureşti şi Asociaţia Tinerii pentru Acţiune Civică în 1999. Aceasta scoala a fost sponsorizata de o serie de firme cum ar fi Axxess Capital, – SOFTWIN Group – The Romanian – American Enterprise Fund,- Clay Mathematics Institute,- THETA Foundation,- Raiffeisen Bank Romania,- RTC Holding,- Anonimul Foundation unele fiind actualmente cu probleme in zona justitiei, inclusiv DNA.

Clotilde Armand spune in declaratia de avere ca a acordat imprumuturi cu dobanda unor persoane si chiar bunului sau “prieten” Nicusor Dan, caruia i-a dat in ultimii ani, chiar in 2012 si actualmente, sume de peste zeci de mii de euro, cu scadenta negociabila conform declaratiei lui Dan.

Mai mult, doamna respectiva, prietena lui Nicusor Dan este in legatura  cu cetateanul italian Pierre Luca Canino,  cu care coopereaza pe diverse proiecte chiar cu Primaria Generala a Bucurestilor, cum ar un proiect pe langa Arena Nationala Lia Manoliu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...