spot_img
29.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Bruneta lui Gabriel Oprea şi Gabriela Firea

EXCLUSIV/ Bruneta lui Gabriel Oprea şi Gabriela Firea

-

Alexandra Dobre, consiliera personală a lui Gabriel Oprea, persoana la care fostul ministru de interne se presupune că ar fi fost fost în seara în care politiştul Gigină a decedat în coloana oficială a fostului ministru UNPR, Gabriel Oprea, a fost prezentă joi seară alături de Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, la dezbaterea de la Antena 3.

- Reclama -

FLUX 24 a făcut de-a lungul timpului mai multe dezvăluiri despre această domnișoară.

Dobre a fost sprijinită de Gabriel Oprea și Neculai Onțanu pentru a obține bani publici, dar și o vilă de lux de la Primăria sectorului 2 pentru un ONG pe care îl conduce.

Gabriel Oprea a avut multe afaceri imobiliare în special în Ilfov împreună cu Florentin Pandele, primarul actual din Voluntari, soțul Gabrielei Firea.

alexandraDobre a fost la dezbaterea de la Antena 3 alături de deputatul Gabriela Podașcă, unul din purtătorii de cuvânt ai PSD, conform fotografiei prezentate de FLUX 24.

Presa a făcut speculaţii despre relaţia lui Oprea cu Alexandra Dobre, care în momentul accidentului locuia în complexul de lux Stejarii din nordul Capitalei pe o chirie lunară de mii de euro cu toate că avea un salariu de câteva sute de euro.

CE SCRIA FLUX 24 DESPRE ALEXANDRA DOBRE ÎN 26 OCTOMBRIE 2015:

Domnișoara a primit cadou de la UNPR încă din 2012 un ONG, Asociația Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), unde a fost unsă președinte.

ONG-ul este finanțat în principal de Primăria sectorului 2 condusă de Neculai Onțanu, vicepreședinte UNPR, dar și de alte instituții ale statului român.

ONGDIT, spune sitetul ONG-ului, a fost fondată la data de 08.02.2012, prin incheiere judecatoreasca definitiva si irevocabila, urmarind sa devina una dintre cele mai cunoscute organizatii de tineret, cu activitate preponderent in sfera studenteasca.

DIT nu este doar o Asociație de Tineri. DIT este un organism bine gândit și pus la punct, prin care bani de la bugetul local sunt scoși sub formă de sponsorizare, sau sprijin în natură pentru activități ale UNPR.

Mai mult printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ONG-ul condus de consiliera lui Oprea a fost scutit de plata de taxe și impozite.

VILĂ CADOU ÎN CENTRUL CAPITALEI

Asociatia-DIT-Inaugurare-1Dar nu numai.

ONG-ul consilierei personale a lui Oprea primit și un sediu pe Str. Jean Louis Calderon nr. 39, în buricul Capitalei, o vilă impunătoare în vechea zonă boierească a Capitalei.

Imagine de la tăierea panglicii de către Alexandra Dobre și Neculai Onțanu.

Vila are parter și etaj și a fost estimată de agenți imobiliari pentru FLUX 24 la câteva sute de mii de euro.

CINE SUNT CEILALȚI MEMBRI DIT

Daniel Pînzaru – vicepreședintele DIT – este totodată preşedintele Organizației de Studenţi UNPR Sector 4. Domnul Pînzaru participă activ la evenimentele organizate de UNPR, partid ale cărui inițiative le laudă și le sprijină. Se declară încântat de cursurile organizate de DIT și susținute de:

„cel mai longeviv și mai experimentat edil din Capitală, primarul sectorului 2, Neculai Onțanu”,

așa cum îl prezintă domnul vicepreședinte Pînzaru pe domnul Onțanu, pe pagina sa de Facebook.

Marius Biro – vicepresedinte DIT – este totodată prim-vicepresedinte al Organizației de Studenți București a UNPR. Domnul Biro crede cu adevărat în partidul pe care îl reprezintă:

 „Suntem primul partid din România care a înființat organizațiile de studenți și elevi, în acest fel încercând să responsabilizăm și să susținem toate segmentele de tineri”.

CHEFURILE DE LA CERCUL MILITAR NAȚIONAL

Surse din UNPR au declarat pentru FLUX 24 că Alexandra Dobre a folosit o mare parte a fondurilor primite pe ONG pentru acțiuni politice.

01De alfel, în zilele următoare, FLUX 24 va prezintă și documente care atestă acest lucru.

Mai mult, aceleași surse, au dezvăluit și detalii picante: cu aprobarea lui Gabriel Oprea, Alexandra Dobre a organizat petreceri private la Cercul Militar Național, simbolul Armatei Române.

Aceste petreceri pe prețuri infime pot fi organizate doar cu aprobarea ministrului apărării. Iar domnișoara Dobre a beneficiat de aprobările date de Gabriel Oprea când era ministrul apărării, dar și din partea lui Mircea Dușa, actualul ministru al apărării.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...