spot_img
31.1 C
București
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Secretele fratelui șefului SIE, prostituatele, Coldea, turcul și nevasta lui Adamescu

EXCLUSIV/ Secretele fratelui șefului SIE, prostituatele, Coldea, turcul și nevasta lui Adamescu

-

Gabriel Predoiu (foto), implicat în afacerea cu prostituate deținută de cetățeni chinezi la București, fratele șefului operativ al SIE Cătălin Predoiu, a lucrat după ce a plecat din SRI cu mai multe personaje controversate.

- Reclama -

Conform surselor FLUX 24, Gabriel Predoiu pe care Cătălin Tolontan l-a pomenit în afacerea cu prostituate ar fi plecat din SRI în 2007. El a lucrat anterior la ContraSpionaj, nu la Crimă Organizată așa cum eronat a scris presa.

Plecarea lui Predoiu din SRI s-a făcut prin demisie.

Conform surselor citate el era unul din liderii fracțiunii anti Coldea din SRI.

După plecarea din SRI, Gabriel Predoiu a fost consilier al lui Șahin Yuksek, regele comerțului cu legume și fruncte, cetățean turc de etnie kurdă.

Poreclit „Vameșul”, Sahin (foto) este de ani buni liderul clanului Yuksek. El  a venit ca șofer în România acum douăzeci de ani, înființând aici prima firmă de import export, alături de tatăl său, Sabri. Procurorii români îl cercetează, alături de fratele său Abbas și de alte persoane, pentru că ar fi constituit un grup infracțional organizat implicat în ample operațiuni de evaziune fiscală și spălare de bani. Desi la vedere Sahin a fost implicat in doar cateva firme, el este suspectat de procurori ca a patronat  o retea cu zeci de companii  implicate in comertul cu legume si fructe, companii pe care le falimenta dupa doar cateva luni  activitate, pagubind bugetul de stat cu sume uriase, scria Rise Project.

Gabriel Predoiu a plecat de lângă Șahin Yuksek înainte ca acesta să fie arestat.

Yuksek Șahin a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie în 2014. El ar fi mituit un șef al ANAF.

După ce a lucrat pentru turc,  Gabriel Predoiu a fost mâna dreaptă a lui Carmen Palade Adamescu (foto), fosta soție a lui Dan Adamescu, decedat în închisoare. Potrivit surselor FLUX 24, Predoiu a fost creierul războiului purtat de Carmen cu fostul ei soț, bătălie care continuă în prezent și cu fiul lui Adamescu, Alexander.

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...