spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Se cere demisia conducerii TAROM şi comisie de anchetă: Al treilea...

EXCLUSIV/ Se cere demisia conducerii TAROM şi comisie de anchetă: Al treilea incident în 24 de ore/ Un senator acuză jaful de la TAROM/ Informaţii explozive despre aeronava care trebuia să zboare la Timişoara

-

Senatorul de Timiş, Ben Oni Ardelean, a declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 că va cere demisia conducerii TAROM şi comisie de anchetă după ce vineri cursa RO 605 Bucureşti-Timişoara a plecat cu o întârziere de peste două ore.

- Reclama -

Incidentul cu zborul de Timişoara a fost al treilea în 24 de ore la TAROM.

Joi, cursa de Iaşi a ratat decolarea, iar cea de Satu Mare s-a întors pe Otopeni din cauza problemelor tehnice.

CITIŢI ŞI:TAROM: două incidente joi seară pe Otopeni

Pasageri care au dorit să-şi păstreze anonimatul au relatat penntru FLUX 24 că au aflat de la angajaţi ai TAROM că aeronava cu care urmau să plece la Timişoara avea o gaură în fuselaj şi că s-ar fi declanşat o anchetă internă. TAROM nu a exprimat până la această oră nici o poziţie oficială.

Managamentul defectuos de ani de zile la TAROM a dus această companie de stat în pragul falimentului. Avioane învechite cu care îţi e frică să zbori, personal de trei ori mai numeros decât la alte companii cu acelaşi număr de avioane, plus avioanele care se defectează şi nu mai sunt piese de schimb. Să nu mai vorbim de salariile mari pentru conducere, a declarat pentru FLUX 24 senatorul PNL, Ben Oni Ardelean.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img