spot_img
18.7 C
București
miercuri, mai 29, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ SCANDAL SEXUAL ÎN PNL

EXCLUSIV/ SCANDAL SEXUAL ÎN PNL

-

Un individ care doreste se pare sa devina parlamentar (n.red-Victor Ionescu-coordonator PNL Diaspora) m-a acostat pe facebook, imi trimitea pupici si imi propunea intalniri ba la Brasov, ba la Bucuresti sau la Londra, scrie pe facebook Julia Nicoara.

Victor Ionescu, prim-vicepreședinte Coordonator al filialei PNL Diaspora, a publicat o carte în care „cel puțin 93,20% nu are contribuție proprie”, dezvăluiau zilele trecute Gazeta Românească și Ziarul Românesc.

- Advertisement -

„Doresc să candidez pentru un mandat de deputat de diaspora la alegerile din această toamnă. Cred că experiența acumulată în cei aproape 20 de ani de acțiune politică, precum și încrederea de care mă bucur în rândul majorității comunităților de români din străinătate mă vor ajuta în acest demers”, scria Victor Ionescu în urmă cu două luni.

POSTAREA JULIEI NICOARĂ:

ionescuUrasc falsitatea si duplicitatea. Un individ care doreste se pare sa devina parlamentar m-a acostat pe facebook, imi trimitea pupici si imi propunea intalniri ba la Brasov, ba la Bucuresti sau la Londra. Am alfat apoi ca de fapt omul e aproape INSURAT. Viitoarea lui sotie oare cum se simte? Eu una am fost mintita, ea inselata!
Pe langa asta, am aflat ca nu sunt singura pe care o acosta pe facebook ci foarte multe fete au fost in aceasta situatie.
Credeti ca de (inca) un Don-Juan avem nevoie in parlament?
Am aflat apoi (rasfoind presa) ca acest individ (care in mesajele private a dat dovada de semi-analfabetism) este si scriitor. Scriitor e mult spus, mai corect ar fi plagiator. Sunt curioasa daca si replicile cu care incerca sa ma agate sunt plagiate.
Acest individ se numeste VICTOR IONESCU. Sunt dispusa sa pun print-screen-uri de la conversatiile noastre pentru a demonstra nivelul sau de cultura!
Totodata rog toate fetele care s-au aflat in aceasta situatie sa posteze pe facebook, pentru ca lumea sa stie adevarata fata a acestui individ!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img