spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
Acasă#ReginaAnaEXCLUSIV/ RUȘINOS: Nici un membru al Familiei Regale nu a participat la...

EXCLUSIV/ RUȘINOS: Nici un membru al Familiei Regale nu a participat la slujba de pomenire a Reginei Ana și la deschiderea Noii Catedrale Arhiepiscopală și Regală dela Curtea de Argeș

-

La împlinirea a șapte zile de la înmormântarea Reginei Ana a României, porțile Noii Catedrale Arhiepiscopală și Regală dela Curtea de Argeș s-au deschis pentru cei care doresc să se închine la mormântul Reginei Ana, dar în lipsa membrilor Familiei Regale a României.

_ANG1114La slujba de pomenire au fost prezenți doar câțiva fideli monarhiști și un director în Casa Regală, fostul șofer al Principesei Margareta.

- Advertisement -

_ANG1134Potrivit imaginilor publicate de siteul oficial al Casei Regale doar directorul Casei Regale, Ion Tucă, a fost trimis să onoreze ceremonia, iar comunicatul oficial precizează că slujbă de pomenire a avut loc în prezența Înalt Preasfinției Sale Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, alături de un sobor de preoți argeșeni, a reprezentanților Casei Majestății Sale Regelui și a unor fideli ai Familiei Regale.

La înmormântarea Reginei Ana au participat patru din fiicele sale și ale Regelui Mihai și doi nepoți, între care Principele Nicolae.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img