spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
Acasă#IerusalimIsraelEXCLUSIV/ România a blocat o declarație UE împotriva mutării ambasadei SUA în...

EXCLUSIV/ România a blocat o declarație UE împotriva mutării ambasadei SUA în Ierusalim/ Dragnea, declarație pentru un jurnalist israelian: NU SUNTEM COLONIE UE. Să se mai supere o dată Iohannis. Vroiau să adopte o decizie de interzicere a mutării ambasadelor pentru toate țările UE

-

România a blocat o declarație a UE care ar fi trebuit dată publicității luni împotriva mutării Ambasadei americane în Ierusalim, a anunțat canalul 10 al televiziunii israeliene. 

- Reclama -

Declarația a fost inițiată de Franța, iar România a fost susținută de Ungaria și Cehia.

Informația a fost confirmată din surse diplomatice de jurnalistul israelian Attila Somfalvi, care a transmis-o FLUX 24.

Somfalvi a obținut și o declarație de la liderul PSD, Liviu Dragnea: Nu suntem colonie UE. 

Vroiau să adopte o decizie de interzicere a mutării ambasadelor pentru toate țările UE. Ce naiba,suntem colonii? De asemene s-au făcut presiuni să nu vina nimeni de la ambasadele UE la evenimentul de inaugurare!!! Bineinteles că noi vom trimite reprezentant! Să se mai supere o dată Iohannis, a declarat Liviu Dragnea pentru Somfalvi de la Ynet, cel mai mare site israelian.
Andor Nagy, ambasadorul ungar la Tel Aviv, a declarat că Cehia și noi mergem sigur la inaugurarea Ambasadei americane din Ierusalim.
- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...