spot_img
7.5 C
București
duminică, martie 3, 2024
Acasă#Euro2016EXCLUSIV/ REVOLTĂTOR/ Şefii şi angajaţii FRF şi-au împărţit prime de sute de...

EXCLUSIV/ REVOLTĂTOR/ Şefii şi angajaţii FRF şi-au împărţit prime de sute de mii de euro pentru #Euro2016, dar i-au folosit voluntari la munca de jos pe studenţii români din Franţa/ Şeful FRF are diurnă de 500 de euro pe zi

-

România a ratat ruşinos calificarea din grupe la #Euro2016 după ce a pierdut duminică seară în faţa Albaniei. Dar la fel de ruşinoasă este comportarea oficialilor Federaţiei Române de Fotbal. Pentru calificarea la #Euro2016, angajaţii FRF şi-au împărţit prime de 650.000 de euro, dintre care preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a încasat 90.000 euro.

Bugetul pentru deplasarea în Franţa a fost unul exorbitant, dar FRF a făcut economie folosind ca voluntari pe studenţii români din Franţa.

- Advertisement -

1000 € pe zi castiga nea Puiu sa “antreneze” Nationala.500 € e diurna lui Razvan Burleanu cand voiajeaza afara cate 250 de zile/ an ca presedinte FRF.200 de milioane pe luna castiga fiecare dintre consilierii lui Burleanu, scrie pe facebook jurnalistul sportiv Dorin Chioţea.

Aceştia au fost folosiţi la munca de jos: încărcat, la descărcat, la cărat, la curierat, măturat, depozitat. Mulţi au renunţat la şcoală sau la joburile de subzistenţă în timp ce oficialii FRF stăteau în Franţa pe diurne considerabile

- Advertisement -

CITIŢI ŞI:AIURITOR/ Conducătorii FRF şi-au votat prime de 650.000 euro pentru calificarea României la #Euro2016

Sunt mulți, tineri și energici. Ne ajută la orice: la încărcat, la descărcat, la cărat, la curierat, măturat, depozitat. Trebuie să spui doar ce ai nevoie. Nici nu știi bine cum îi cheamă, le mai greșești numele, le mai spui ”tu” ca să eviți confuzia, dar ei vin să ajute la orice oră, fie că au școală sau job-uri de subzistență. Sunt mereu în jurul nostru și ne întreabă din priviri ce să mai facă. Ei sunt studenții români din Paris – voluntarii care lucrează pentru FRF. Ne-am bucurat să le dăm câte un tricou galben și să-i putem băga la meci. Cu altceva nu se aleg, dar am senzația că nici nu și-ar dori mai mult. Mă feresc să le dau tag pentru a nu rata pe vreunul, dar îi găsiți pe toți pe Facebook-ul organizației lor – Liga Studentilor Romani din Strainatate – Filiala Franta. Le mulțumim încă o dată!, scria pe facebook oficialul de presă al FRF, Răzvan Mitroi.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img