EXCLUSIV/ Premieră MONDIALĂ: MULTINAȚIONALELE ÎNCALCĂ TOATE LEGILE SUB GUVERNAREA PSD-LIDER SINDICAL REPREZENTATIV DAT AFARĂ PRIN CURIER EXECUTOR JUDECĂTORESC

0
130
INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:
Liderul sindical de la Telekom România care a efectuat mai multe plangeri penale si sesizari la ANAF si ITM a fost concediat ilegal si in bataie de joc, printr-un curier al unui executor judecatoresc. Vom pubica, in serial toate ilegalitatille sesizate de sindicat orgAnelor de urmarire penala. Dezvaluirile noastre sunt confirmate.

Experimente împreună!

După o perioadă de peste 17 ani de activitate profesională ca angajat Telekom, dar și peste 3 ani de multiple tipuri de hârțuire pe care a trebuit să le suport cu presiunea amenințării permanente de pierdere a locului de muncă, astăzi, am devenit liderul de sindicat “suprimat”, cu reprezentativitate in 3 dintre cele mai importante companii – Telekom Mobile, Germanos și Sunlight – cu CCM-uri aplicabile și totodată, primul salariat in posesia unei decizii de concediere pentru unul sau mai multe motive care nu țin de persoana mea, determinată de desființarea locului de muncă ocupat. Decizie primită acasă, prin curierul unui executor !!!

 Declar pierdut loc de muncă și mă îndrept cu speranța spre instituțiile abilitate ale statului român, dar și ale instanțelor de judecată, in aceeași calitate legală de Președinte SNTM și Vicepreședinte BNS. In schimb, de data acesta, ca fost angajat, in comparație cu calitatea de salariat reclamant din procesele aflate pe rolul instanțelor de judecată sau a plângerilor depuse spre cercetare.

 Chiar dacă sunt profund dezamăgit de mediocritatea companiilor multinaționale cu management străin – DEUTSCHE TELEKOM – in raport cu valoarea profesională și drepturile legale ce revin salariaților români, voi continua toate demersurile constituționale și legale de apărare și reprezentare a mea personală, împreună și in mod egal, a tuturor membrilor SNTM – BNS.

In decembrie 1989, am luptat cu speranța in mai bine pentru toți românii, ca toți românii. In 1990, am fost primul semnatar in uniformă militară al Proclamației de la Timișoara. Atunci, in fosta companie Romtelecom existau 54.500 de angajați, care prin muncă cinstită si grea, aveau grija de familiile lor. Astăzi, salariații fostei Romtelecom, actuala TELEKOM ROMANIA, nu depășesc 5.000 de suflete si este pe cale să concedieze alte sute de muncitori.

Am înțeles, mai ales acum, că puterea economică a României a fost cedată in schimbul intrării in Uniunea Europeana. Dar chiar și locuitorii României? Să știți că, da. Astăzi România și locuitorii ei, sunt sclavi moderni ai Europei. Românii sunt mase de manevră pentru partidele politice, indiferent de culoare politică, sunt oaza de profit a companiilor străine, sunt batjocoriți și nimănui nu-i pasă.

Președinte al SNTM și Vicepreședinte BNS, membru in Biroul Executiv al Blocului Național Sindical pe sectorul de activitate din Telecomunicații, Florin BICA este PRIMUL „CAMPION” AL CONCEDIERILOR TELEKOM.

Nimic nu este întâmplător. Cu certitudine că fermitatea cu care SNTM si BNS au reacționat față de prevederile legale ce se impun aplicate concedierilor, in apărarea membrilor de sindicat in expresia unor concedieri abuzive, față de drepturile ce revin salariaților romani in astfel de situații insinuate, a condus conducerea Telekom să fiu „bun de dat afară”.

Dragă domnule director general Miroslav MAJOROS și distinsă doamnă director executiv HR, Carmen DUMITRACHE: să vă fie rușine că sunteți conducători ai TELEKOM. Sunteți, alături de „slugile” apropiate pe care le coordonați direct, GROPARII unor companii de succes, precum sunt fostele Romtelecom și Cosmote, Germanos și Sunlight. Printre altele, și pentru aceste considerente, demisia voastră, este singurul lucru bun, de onoare, dar și moral, pe care ați putea să îl faceți companiilor, angajaților și familiilor acestora.

Însă, deoarece moralitatea și onoarea sunt virtuți străine cu personajele dumneavoastră, vă transmit respectuos: pe curând!

 Transmit cu respect membrilor SNTM – BNS, că nimic nu este mai prioritar decât îi susțin și să le apăr interesele profesionale – economice – sociale, așa cum întreaga echipa SNTM – BNS au consimțit si o fac întocmai cu misiunea statuată. Să ne auzim cu bine!

 Cu stimă,

Florin BICA

Președinte SNTM – Vicepreședinte BNS