spot_img
22.2 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Omul procurorului Portocală, ROL CHEIE LA Revoluție, mineriadă și anchetator la...

EXCLUSIV/ Omul procurorului Portocală, ROL CHEIE LA Revoluție, mineriadă și anchetator la Brașov în 1987

-

Despre avocatul Olteanu Nicolae Florin, apropiat al procurorului DNA, Mircea Negulescu, apar dezvăluiri bombă conform unor surse consultate de FLUX 24.

- Reclama -

Acesta a fost prim procuror militar la Parchetul Militar Prahova, care acoperea judetele Prahova, Buzau, Dambovita si Braila.

- Advertisement -

DEZVĂLUIRILE:
– A anchetat personal revolta muncitorilor de la Brasov din 15 noiembrie 1987.

– La revolutia din decembrie 1989: In dimineata zilei de 22.11.1989 s-a prezentat la capitan Nicolescu Ion, comandantul UM 01065 Popesti-Negoiesti si comandantul Regimentului 7 mecanizat Prahova (Citeste mai mult: adevarul.ro/news/societate/armata-personala-sergiu-mitraliat-bucurestiul-1_50aca71d7c42d5a66387aa8f/index.html) caruia i-a transmis ordinele din partea lui Sergiu Nicolaescu, Olteanu Nicolae Florin fiind pe post de comisar sovietic pe langa UM 01065 Popesti-Negoiesti. De deplasarea acestui regiment la Bucuresti se leaga si masacrarea tinerilor elevi de la Scoala de Militie din Campina (in zorii zilei de 23.12.1989 cand Regimentul 7  mecanizat Prahova era in dispozitiv la aeroportul Otopeni si au fost macelariti tinerii elevi ai scolii de subofiteri de Militie de la Campina). Generalul Popa Dimitrie, comandantul MapN zona Sud, a vrut initial sa il trimita pe procurorul militar Olteanu Florin in fata Curtii Martiale, considerandu-l dezertor.
– Sunt de notorietate chiolhanurile pe care le-au facut la Zalhana capitan Nicolescu Ion, impreuna cu „comisarul sovietic” Olteanu Florin dupa ce au facut „curatenie de golani” in Piata Universitatii in ziua de 13 iunie 1990 (dupa Revolutie, procurorul militar Olteanu Florin a vrut sa i se confere titlul de Luptator cu Merite Deosebite, dar a fost refuzat, desi revolutionarul Vlaiculescu Alexandru a insistat sa i se faca dosar).
– Pentru a se disculpa de evenimentele din zorii zilei de 23 decembrie 1989, cand au fost masacrati elevii scolii de subofiteri de Militie din Campina, procurorul militar Olteanu Florin a spus ca TAB-ul in care se afla a ramas fara combustibil (oare este posibil asa ceva, cand motorizatele sunt in stare de lupta?) pentru a gasi un motiv si sa se opreasca la Scoala de Securitate de la Baneasa.
– Domnul Presedinte al Romaniei Ion Iliescu semneaza Decretul nr. 11/2004 pentru eliberarea și numirea unor judecători și procurori, Text publicat în M.Of. al României,

- Advertisement -
În vigoare de la 16 ianuarie 2004, prin care

Domnul colonel magistrat Florin Nicolae Olteanu – procuror la Parchetul Militar Ploiești de pe lângă Tribunalul Militar București, pe data de 1 decembrie 2003, obtine Eliberarea din funcție ca urmare a pensionării la cerere.

– Este bun prieten si colaborator apropiat cu (printre multi altii):

  • col. (r) Ştefan Titus, şef sector Apărararea Constituţiei SRI Prahova si in prezent Şef serviciu la Societatea de Distributie a Energiei Electrice Muntenia Nord S.A. Ploieşti.
    fostul presedinte al CJ Prahova, Mircea Cosma.
    Mihai Adrian Albulescu, Regele neincoronat (inca) al „aranjamentelor (=spagilor)” de orice fel la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti (alaturi de El Padre Vana Cornel Trifan) si in tot judetul Prahova, ca si consilier judetean PSD si mana dreapta a galonatului baron Mircea Cosma, este distinsul ex-ministru secretar de stat in Ministerul Economiei si apoi al Energiei, membru în diverse consilii de administraţie, la Transgaz, Conpet, Petrom si Termoelectrica, Mihai Adrian Albulescu. In asteptarea unui banos post in Comitetul de Reglementare al ANRE, retribuit cu peste 6000 Euro lunar, dar si in paralel proaspat profesor la UPG (nu exista desigur conflict de interese). Mentionatul individ este cazul tipic de om de succes al societatii noastre. Dupa cum reiese din teiadna.ro: Michisor & Co.: Cornel Trifan, Sorin Neacsu (care isi pune studentii sa munceasca pentru firma proprie, Gama Net Gas Research S.R.L.), Renata Radulescu, Cristian Eparu au propria „fabrica” de proiecte de diploma/licenta/disertatie Foraj-Extractie/Transport/Utilaj Petrolier la preturi avantajoase: 200 Euro/buc. Se asigura interventii de urgenta pentru promovare examene la orice disciplina din UPG. Servicii complete. Preturi promotionale. Plata inainte.
    Mihai Pascu Coloja, rector la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img