spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Nora lui Măgureanu s-a plimbat cu amantul în delegații parlamentare la...

EXCLUSIV/ Nora lui Măgureanu s-a plimbat cu amantul în delegații parlamentare la Paris și în Deltă

-

Alina Petre Măgureanu, fosta noră a șefului SRI, Virgil Măgureanu, a fost în delegații parlamentare împreună cu amantul său, Dan Cristian Popescu, au declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse parlamentare.

Alina Măgureanu și Dan Cristian Popescu au fost în Comisia UNESCO în Delta Dunării și la Paris, conform informațiilor confirmate din mai multe surse de FLUX 24.

- Advertisement -

12832528_10207065621091878_8788131105214038567_nComisia este condusă de senatorul Traian Igaș în calitate de președinte și Gabriela Firea vicepreședinte.

Din comisie face parte și Dan Cristian Popescu, deputat PNL, amantul Alinei Măgureanu.

În perioada 7 –- 9 octombrie 2015, Comisia permanentă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru relaţia cu UNESCO a efectuat o vizită de documentare în Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.

Deputatul Popescu și-a luat amanta în Deltă de ziua acesteia, 8 octombrie.

Alina Măgureanu apare parțial într-una din fotografiile de la restaurantul Ivan Pescar de la Mila 23 când Traian Igaș  a primit o carte cu autograf de la Ivan Patzachin. În fundal se vede coafura Alinei.

igasDe altfel Alina Măgureanu a primit și ea cartea cu autograf de la Patzaichin lăudându-se cu aceasta pe facebook. Data postării este 8 octombrie, adică de ziua ei de naștere sărbătorită în Delta Dunării cu amantul parlamentar în delegația parlamentară UNESCO.

alinaivan

tulcea2Ea a scris apoi pe facebook că este cel mai frumos cadou de ziua ei.

tulceaDan Cristian Popescu și amanta sa au fost și la Conferinţa Generală a UNESCO, la Paris, în noiembrie 2015.

parisdcpparisAnul trecut cei doi au petrecut ziua de naștere a deputatului (30 decembrie) și  Anul Nou în Australia. Asta în timp ce potrivit propriei declarații de zilele trecute de la România Tv își iubește foarte mult fetița și își petrece toate sărbătorile cu aceasta.

auîau2au3au4

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img