EXCLUSIV/ Noi dezvăluiri explozive din DNA

0
365

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

Vlad Constantin, cunoscut drept Şomerul din Comarnic se află în spatele dosarului de corupţie în care este implicat fostul deputat iberal Mircea Roşca (foto). Toată ancheta a fost demarată, in anul 2014,, în urma unui denunţ susţinut de probe video, puse la dispoziţia procurorilor anticorupţie din Ploieşti chiar de Vlad Constantin. Șomerul era unul din denunțătorii preferați de procurorul Mircea Negulescu.

Bomba. In momentul depunerii denuntului, Vlad Constntin  a fost “rugat” de procurorul Negluescu Mircea sa nu includa in denunt ultima fila care facea referire la un grup de firme aflate in zona de interese a procurorului .

Va prezentam ce a vrut sa protejeze procurorul Negulescu Mircea (a treia fila “omisa” in denunt).

 “DE ALTFEL, VOI DA MAI MULTE DETALII IN ALT DENUNT SI DESPRE DOI PATRONI ROMANI UNDE LA SEDIILE LOR ISI PETRECE MIRCEA ROSCA NOPTILE, PATRONI CARE SE CRED INVINCIBILI SI CARE AU AJUNS IN TOP 300 PE PRIMELE LOCURI, FALIMENTAND TOTI PARTENERII SI VANZAND PRECURSORI DE BOMBE SI MATERIALE PIROTEHNICE FOLOSITE IN INDUSTRIA MILITARA , IN ARABIA SAUDITA SI AFRICA.

CU MENTIUNEA CA ACEST DENUNT VA VA FI FACUT CUNOSCUT DUMNEAVOASTRA NUMAI DUPA CE VA FI INFORMAT GUVERNUL AMERICAN SI SERVICIILE AMERICANE FBI SI CIA , ASTA DOAR PENTRU FAPTUL CA CAZUL  A FOST PARTIAL MUSAMALIZAT FIIND ARESTATE ALTE PERSOANE DECAT CELE VINOVATE CU PEDEPSE MICI INTRUCAT DOSARUL A STAT CEVA TIMP PE MASA CSAT.

IN CONCLUZIE, S-A LEZAT INTERESEL STATELOR UNITE IN FAVOAREA TERORISMULUI CU AJUTORUL POLITICULUI.

TOT IN ACEST DENUNT VOI INFORMA SI STRUCTURILE EUROPENE , MA REFER AICI LA OLAF SI DLAF , DAR SI AUTORITATILE DE MEDIU EUROPENE , INTRUCAT ACEASTA FIRMA SE MAI OCUPA SI CU DETURNAREA FONDURILOR EUROPENE PE MATRICEA NELU IORDACHE, DAR SI CU DISTRUGEREA HABITATULUI PISCICOL A JUMATATE DIN RAURILE ROMANIEI”.

Cu toate presiunile facute de procurorul Negulescu Mircea, Vlad Constantin (foto) revine cu denuntul si completarile de rigoare, denunt aflat in sertarul D.N.A. Ploiesti si la ora actuala.

CONTINUARE DENUNT ANASTASESCU
Către: negulescu_pca_pl@yahoo.com, lonea@pna.ro

In continuarea sesizarii pe care v-am facut-o pe mail si a discutiilor avute va mai dau urmatoarele informatii:asa cum rezulta de pe diferite platforme online firma Elsid a accesat fonduri europene si fonduri de mediu , ulterior , pentru producerea de energie a beneficiat de subventie prin certificate verzi, ceea ce este complet ilegal pe principiul evitarii dublei subventii, pe de o parte fondurile structurale este o subventie, pe de alta parte certificatele verzi reprezinta tot o subventie.Avand in vedere ca au fost acordate pentru aceleasi obiective , se constata cu usurinta ca s-a beneficiat de dubla subventie.

Este posibil sa se fi folosit de o inginerie tehnico-financiara in sensul ca asa cum rezulta din unele articole, subventiile au fost acordate pentru a se amenaja raurile. Intrebarea ar fi cum s-au amenajat raurile , introducandu-se apa pe conducta , adica distrugand biotopul si introducand apa pe conducta metalica.Alta intrebare ar fi ce interes ar fi avut Elsid sa contribuie la modernzarea raurilor daca nu si-ar fi construit hidrocentrale iar modernizarea nu ar fi fost folosita in interesul producerii de energie de catre aceasta firma .
Cu siguranta societatea Elsid nu poate exemplifica o modernizare de alt rau unde nu are obiectiv economic.

http://www.green-report.ro/certificate-verzi-de-95-milioane-euro-acordate-2011-producatorilor-e-sre/

http://www.economica.net/fonduri-europene-de-63-de-milioane-de-lei-pentru-microhidrocentrale-pe-raurile-prahova-si-doftana_46149.html

        O alta activitate infractionala a numitilor Anastasescu si Tufan consta in faptul ca societatea Neptun a achizitionat de la Primaria Municipiului Campina un teren in Calea Daciei unde a construit o benzinarie iar terenul a fost achizitionat de acestia , in schimb terenul a fost achizitionat initial conform  caietului de sarcini pentru o alta destinatie , conditie pentru care benzinaria a fost construita ilegal.

         Pentru buna desfasurare a benzinariei dar si a vanzarii de energie electrica de catre societatea Neptun , Anastasescu si Tufan folosesc ca si agent comercial-servici marketing pe numitul Dragomir …viceprimarul municipiului Campina, care a fost initial la Neptun SA, alta societate detinuta de Anastasescu si Tufan. Acest domn Dragomir prin influenta politica si functia pe care o are, se deplaseaza la agentii economici si incheie contracte de furnizare produse petroliere si produse complementare din benzinaria ilegal construita, dar si energie electrica comercializate de Neptun SA Campina, lucru foarte usor de dovedit dealtfel , stand de vorba doar din discutii cu reprezentantii firmelor beneficiare de produse petroliere si energie electrica.

        In concluzie, avem de a face cu eliminarea de pe piata in mod neloial a agentilor economici concurenti care nu au parghiile de influenta ale lui Anastasescu si Tufan.

      Se poate demonstra cu usurinta ca dintotdeauna, cand au fost lucrari de constructii montaj pe fonduri europene in paralel s-a construit si obiective private ale numitilor Anastasescu si Tufan. Exemplificam resedinta d-lui Anastasescu de pe Muscel Campina si in acest moment resedinta construirea resedintei lui Mihai Tufan de pe bulevardul din Campina si altele.
Se poate observa cu usurinta ca sunt folositi in mod simultan aceiasi constructori, si la lucrarea finantata cu fonduri si la imobilele private, ceea ce nu ar fi anormal daca s-ar regasi facturi pe intreaga cantitate de materiale pe numele lor private si binenteles la valoarea pietii.

        In cazul in care veti da crezare celor relatate de mine si veti deschide un dosar penal in acest sens veti ajunge si veti audia pe numitul Savu , reprezentant al primariei Breaza, cel care a semnat procesul verbal de receptie pentru care am purtat discutia in sediul dvs.acesta sunt convins ca va avea foarte multe de relatat si in dosarul cel priveste pe Mircea Rosca in relatia cu primarul orasului Breaza, asta avand in vedere ca Savu a avut o discutie cu fostul primar Nae Fierastraeru care l-a rugat pe acesta sa-i gaseasca un loc de munca ca nu mai suporta, Fierastraeru intelegand din discutie ca Savu  este fortat sa faca anumite ilegalitati.

          In situatia similara ca Anastasescu si Tufan se afla si reprezentantii firmei H&H Gebruder Haider , firma care se pare ca prin prepusi apartine tot lui Anastasescu si Tufan, asta avand in vedere ca folosesc aceeasi matrice infractionala, ca urmaresc distrugerea subcontractorilor, si totodata se pare ca nu sunt straini de comercializarea de materiale pirotehnice catre uzinele militare din Iran, provenite de le Electrocarbon Slatina , firma deasemenea controlata de Anastasescu si Tufan si unde au fost cercetati si condamnati doi „inocenti” .

          In cazul in care considerati necesar deschiderea unui dosar penal pe numele firmei H&H Gebruder Haider va rog sa aveti in vedere ca aceasta firma isi schimba in mod regulat denumirea, asta probabil facandu-se cu premeditare.

          Nu este greu de dovedit ca Anastasescu si Tufan au fost in spatele afacerii , asta avand in vedere faptul ca in dosarul in care Iacubov a fost condamnat la 7 ani de inchisoare, pentru acestia doi s-a dat disjungere. Pe de alta parte, este de notorietate declaratia lui Iacubov prin care spunea ca Tufan si Anastasescu s-au prezentat la el in birou si au luat cateva milioane de euro prin interventie politica, lucru ce l-ar fi determinat pe acesta sa comita o serie de infractiuni de delapidare si spalare de bani.

http://ph-online.ro/actualitate/item/8815-incepe-sa-se-auda-din-nou-de-mogulul-de-la-campina-mihai-anastasescu-azi-dosarul-rafo

http://www.bizlawyer.ro/stiri/tranzactii/doua-companii-romanesti-au-castigat-in-instanta-acces-la-curent-ieftin

       O alta informatie care nu pot sa o verific este aceea ca pentru construirea MHC-urilor de pe raul Prahova, s-a folosit o ridicare topo provenind fie de la MAPN fie ridicarea topo care a fost facuta pentru construirea autostrazii ce ar fi trebuit realizata in cazul in care nu ar fi fost revolutia din 1989.

In conditiile in care timpul imi va permite va voi furniza noi in informatii pe care le detin dar nu le-am verificat pana in prezent.

       In cazul in care veti considera necesar deschiderea unui dosar penal si va fi necesar implicarea altor structuri ale statului va rog sa tineti cont de faptul ca acesti doi domni,Anastasescu si Tufan au mari influente politice si cunostinte cu multe prietenii cu persoane din Serviciul Roman de Informatii.

       Cu incredere si aleasa consideratie,

Referitor la certificatele verzi primite de firmele din grup din noile informatii detinute de mine se pare ca sunt MHC-uri care au fost realizate si cu credite bancare ceea ce le permite sa incaseze certificate verzi.

  In acest contest pentru a nu compromite profesionalismul institutiei dumneavoastra apreciez ca ar trebui verificate cantitatea de energie produsa de MHC-urile cu drept de subventie si cea produsa de MHC-urile fara drept de subventie ulterior comparata cu numarul de certificate verzi atribuite pe fiecare categorie de MHC in parte”.

Mentionam faptul ca, Anastasescu Mihai si Mihai Tufan au facut si obiectul Dosarului “Distileria” lucrat la nivelul S.R.I. Prahova de ofiter indicative 6717. In acest dosar au fost condamnati mai multi ofiteri S.R.I. pentru ca au incercat musamalizarea acestuia (Gral Ovidiu Soare, seful Inspectoratului pentru Apararea Constitutiei si Securitate Economica, etc).

Cu toate ca dosarul a fost desecretizat de procurorul militar Vasile Doana, disjungerea facuta de acesta de la sectia militara la niveul D.N.A Central  a fost musmalizata la interventii de la cel mai mare nivel.

Ca o curiozitate privind protectia de care se bucura Anastasescu Mihai si Mihai Tufan este aceea ca, in mediul acestora se stie ca Anastasescu Mihai ar apartine S.I.E. (probe care se regasesc in dosarul “Distileria”) si ca au sponsorizat campania electorala la prezidentiale  a lui Klaus Iohannis.