EXCLUSIV/ Noi dezvăluiri explozive despre procurorul Să moară Mama-Portocală

0

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

Va prezentam, in exclusivitate,  o parte din plangerea penala depusa de un prahovean pe numele procurorului Negulescu Mircea, procurorul „Sa moara mama”. Unele aspecte nu le vom publica pentru a nu ingreuna ancheta, fiind vorba de multe mandate in care se regasesc nume „sonore” din politica prahoveana si increngaturile acestora.

„….PENTRU faptele prevăzute şi pedepsite de legea penală, săvărşite în anii 2014, 2015, 2016 şi intervalul ianuarie – februarie 2017 de numitul NEGULESCU MIRCEA, în calitate de procuror al Serviciului Teritorial Ploieşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, anterior în aceeaşi funcţie la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, printre care şi pe cele în legătură cu edificarea de către magistrat a unei clădiri cu destinaţia de locuinţă în sat Strejnicu, comuna Târgşoru – Vechi, judeţul Prahova.

Apreciez că este inadmisibilă încălcarea de către un magistrat, cu atât mai mult cu cât se pretinde a fi „anticorupţie”, nu numai a statutului său profesional, a normelor deontologice care îi guvernează activitatea de serviciu şi conduita publică, dar şi a legilor la a căror respectare este chemat să vegheze.

Concret, vă sesizez cu privire la manoperele dolosive efectuate de procurorul NEGULESCU MIRCEA în legătură cu vila edificată în satul Strejnicu, comuna Târgşorul Vechi.

 

  1. Magistratul a obţinut terenul de sub construcţie şi cel aferent şi a ridicat casa în condiţii nelegale, frauduloase, interpunându-l pe fiul său, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN.

Astfel, pe baza unor înscrisuri cunoscute a fi false, Primăria comunei Târgşoru-Vechi prin expunerea de motive şi consilierii locali, prin decizie, au aplicat abuziv legislaţia privind acordarea unor facilităţi tinerilor în vârstă de până la 35 de ani, concesionându-i, pe o perioadă de 90 ani, fiului procurorului NEGULESCU MIRCEA, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN, o suprafaţă de teren cu destinaţie rezidenţial – construcţie casă.

Pentru a se face dovada domiciliului în acea localitate, s-a încheiat un contract fictiv de locaţiune / închiriere locuinţă, între o proprietară de sex feminin, bătrână,  cu handicap sever, nevăzătoare, şi numitul NEGULESCU DRAGOŞ ALIN. Proprietara locator nu cunoaşte să-şi fi dat vreodată acordul ca numitul NEGULESCU DRAGOŞ să-şi stabilească domiciliul la ea în casă şi nici nu a semnat contractul de închiriere. Este posibil ca actul juridic să fie semnat, în locul titularei, de fiul acesteia, ŞTEFAN, fost ofiţer de poliţie, acum pensionat, aflat în relaţii de prietenie cu procurorul NEGULESCU MIRCEA, căruia, în timpul activităţii, îi înmâna „fişicuri cu bani”.

Uzând de înscrisul fals, NEGULESCU DRAGOŞ ALIN a înşelat SPCLEP Prahova care i-a emis o Carte de Identitate cu domiciliul la adresa respectivei proprietare din com. Târgşorul Vechi-sat Strejnicu.

Despre aceste fapte cunosc şi vecinii pesoanei la care NEGULESCU jr. şi-a stabilit domiciliul, dar şi primarul comunei, DRĂGAN NICOLAE, identificat cu CI seria __ nr. ____, eliberat de SPCLEP Tirgsoru Vechi, la data de ___, CNP: ________.

 

  1. Construcţia propriu-zisă este realizată cu încălcarea gravă a Legii nr. 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor deconstructii– republicată şi actualizată 2016, completată şi modificată prin OUG nr. 41/2015 şi a Legii nr. 10 din 18 ianuarie 1995 privind calitatea în construcţii, actualizată la 6 iulie 2015 cu Legea nr. 177 /2015 publicată în M.O. nr. 484 din 2 iulie 2015 .

Procurorul NEGULESCU MIRCEA nu are acte justificative pentru materiale, manoperă lucrări şi alte prestări servicii, iar cele pe care, totuşi, le-a procurat, sunt false:

– anumite facturi au fost achitate de numitul VÂLCEA ION, cămătar din Comarnic, îndeosebi tabla acoperişului marca WETTER BEST, pe care acesta a achitat-o firmei SC DEPACO SRL Băicoi[1],

– alte lucrări şi plăţi au fost făcute de cămătarii CANTEMIR NICOLAE VASILE şi MELIU din comuna Bărcăneşti ,

VLAD CONSTANTIN, zis “ŞOMERU”, căruia NEGULESCU MIRCEA i-a cerut lui să-i cumpere materiale[2].

 Notă: redau, dintr-o înregistrare audio, afirmaţiile din luna ianuarie a. c. ale lui VLAD CONSTANTIN:

(V.C-tin.) – Geamurile i le-a făcut Băcanu (n.n. – de la casa construită de Negulescu Mircea în sat Strenicu, com. Târgşor, jud. Prahova)

(V.C-tin.) – Fierul beton mi l-a cerut mie.

(V.C-tin.) – A modificat proiectul fără avize / autorizaţii (n.n. – la casa din Strejnicul)…Casa a fost făcută de cămătarii Cantemir şi Melinte Nu are acte justificative, niciunul!!

Menţionez că VLAD CONSTANTIN, alias “ ȘOMERU’ ”, care a făcut DENUNŢURI la cererea magistratului, a mai afirmat că procurorul i-ar fi cerut să evite anumite nume, printre care cel al lui CANTEMIR NICOLAE VASILE din Bărcăneşti, jud Prahova.

 

…Vă adresez respectoasa rugăminte de a corobora aceste aspecte denunţate cu toate celelalte elemente / detalii apărute în spaţiul public în legătură cu activităţile infracţionale ale procurorului NEGULESCU MIRCEA[3].

 

PROBE: Înregistrări video, capturi foto şi din mediul digital (internet), martori, înscrisuri, expertize tehnice în construcţii, alte miloace materiale de probă, pe care vă rog a le avea în vedere la justa soluţionare a cauzei, în concordanţă cu dezideratul aflării adevarului, clarificării integrale a tuturor faptelor si împrejurărilor săvârşirii acestora şi probării vinovaţiei penale a persoanelor nominalizate.

 

17  IULIE 2017

Cu stimă,

____________”

 

[1] Cu sediul în Băicoi, str. Înfrăţirii, nr. 76 B, J/29/843/1999, CIF RO 12347950, cont RO3333BTRL03001202560235XX

[2] “L-a trimis pe nepotu-său, să vezi cât e de jegos. L-a trimit pe nepot să îi dau lemn mai ieftin. M-a pus să îi iau fier beton şi să îi dau pentru casă. I-am zis că nu îi iau, că nu am bani.”

9.https://www.facebook.com/AbuzurileprocuroruluiNegulescu/photos/a.1452131144821844.1073741827.1452119578156334/1459019800799645/?type=3&notif_t=notify_me_page&notif_id=1488372009401859, FLUX 24, ROMANIA TV, ANTENA 3, EVENIMENTUL ZILEI, http://www.stiripesurse.ro/noi-dezvaluiri-despre-abuzurile-procurorului-dna-mircea-negulescu-ce-ii-cerea-unui-inculpat-foto_1181698.html, OBSERVATORUL PRAHOVEAN http://www.observatorulph.ro/exclusiv/40627-cand-eram-in-arest-procurorul-negulescu-ii-transmitea-sotiei-ca-am-amante etc.