EXCLUSIV/ Noi dezvăluiri explozive despre procurorul din dosarul Ponta-Blair: “PORTOCALĂ să moară mama” și atacul la o judecătoare care nu este a Binomului

0
2224

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

Dosarul Tehnologica-Radion, inculpat Berna Teodor, Rarinca Valentin si altii a fost instrumentat ilegal si cu “fundul” de catre renumitul procuror Negulescu Mircea pe cand acesta activa la Parchetul Curtii de Apel Ploiesti si a fost inaintat Tribunalului Prahova in anul 2014.

Doar ghinionul a facut ca acest dosar sa fie repartizat completului judecatoarei Savu Alina, recunoscut ca unul dintre putinii judecatori cu colana verticala care nu putea fi intimidata de catre “BINOMUL” din Prahova, reprezentat prin exponentii ei de procurorul DNA, Negulescu Mircea zis si “Portocala sa moara mama” si de Iancu Sabin zis si “Suca de Bailesti”, seful SRI Prahova.

Fiind o judecatoare cu coloana verticala, Savu Alina a invocat in acest caz o serie de neregularitati si ilegalitati majore savarsite de procurorul de “Arte” (n.r oare de ce nu ne mira?), ca dosarul a fost instrumentat in mod NELEGAL, iar rechizitoriul trebuie restituit la parchet. Deoarece in caz erau si persoane inculpate din Bucuresti care nu aveau domiciliul in Prahova, judecatoarea Savu Alina si-a declinat competenta catre Tribunalul Bucuresti, dupa ce a mentionat cele de mai sus in dosar.

Surpriza! Dupa un an de zile, Tribunalul Bucuresti si-a declarat si el necompetenta pe acest caz iar, ICCJ a stabilit ca, dosarul intocmit de renumitul procuror de “spagat si arte” sa fie judecat la Ploiesti.

Dosarul a fost repartizat aceluiasi compet de judecata reprezentat de judecatoarea Savu Alina, initial investit in procedura de Camera Preliminara (2016).

In urma PRESIUNILOR si AMENINTARILOR exercitate de cei sus mentionati asupra judecatoarei Savu Alina, aceasta din urma si-a prezentat demisia din magistratura, demisie semnata la sfarsitul acestei saptamani (joi) de catre Presedintele Klaus Iohannis.

Si-a prezentat demisia din MAGISTRATURA in conditiile in care, judecatoarea Savu Alina avea in spate o cariera de 15 ani, nepatata, cu o moralitate si probitate desavarsita!

Acum, mai urmeaza alte surprize neplacute…in care, procurorul  “Portocala sa moara mama” si-a bagat “coada”!

Judecatoarea Savu Alina este sotia lui CATALIN PLACINTA-fiul fostului procuror Constantin Placinta-al carui ginere este SENATORUL ANDREI VOLOSEVICI! UPS!!! Parca, Comisarul de Prahova avertiza in campania de la alegerile locale ca i s-a fabricat un dosar penal senatorului pentru a fi scos din cursa pentru Primaria Ploiesti si a-i lasa loc liber lui Cristian Ganea (PSD) zis si “Motanul”!!! Lucrurile se ingroasa ca se confirma!!! Intamplator sau NU, procurorul “PORTOCALA sa moara mama” este procurorul care l-a trimis in judecata pe senatorul Andrei Volosevici si, tot intamplator sau NU, il cerceteaza in alte dosare.

Ne intrebam retoric sau NU, daca aceasta legatura de familie dintre judecatoarea Savu Alina si Volosevici Andrei, dosarele instrumentate in mod abuziv prin incalcarea normelor de drept penal de catre “Portocala sa moara mama” in dosarele Tehnologia-Radion, Lukoil; Romprest care au fost toate analizate de judecatoarea Savu Alina si in care aceasta a CONSTATAT ca, toate sunt intocmite neconform cu dispozitiile legale-au legatura cu demisia din magistratura a judecatoarei Savu Alina?!!!

De mentionat ca, prin aceasta demisie, judecatoarea Savu Alina si-a pastrat onoarea, demnitatea, renuntand la posibilitatea de a avea o pensie de aproximativ 7000 ron/luna.

Se pare ca, MAFIA (controlata de procurorul “PORTOCALA sa moara mama” si “Suca de Bailesti”) se crede atat de puternica si bine organizata incat magistratii bine pregatiti profesional cu onoare si demnitate sunt impinsi spre a isi da demisia din magistratura pentru ca in sistem sa ramana doar judecatori si procurori slabi, usor santajabili care sa nu faca altceva decat sa execute ordinele acestei mafii de la “BRAVO”!!!