EXCLUSIV/ NOI ACUZAȚII EXPLOZIVE LA ADRESA LUI LIVIU DRAGNEA: A cerut bani de la candidații PSD la Primării

0
4547

Deputatul Cristian Rizea, fost șef PSD sector 5, la un moment dat pretendent la Primăria sectorului 5, îl acuză pe facebook pe liderul PSD, Liviu Dragnea, că i-ar fi cerut bani să îl desemneze candidat la alegerile locale.

rizeaDiferenta e ca Dragnea s a suparat pe mine ca nu i am dat BANI ca ceilalti candidati !!! Iar toata organizatia PSD sector 5 a fost si este alaturi de mine nu de Dragnea !!! Asta ca sa clarificam lucrurile ! O sa i vedeti zilele astea pe toti langa mine ca sa va linistiti !, a afirmat Rizea.

Zilele trecute, când a plecat din PSD la PRU, Rizea a spus că Liviu Dragnea ar fi fost cel care a pus la cale acuzarea sa de către DNA și că ar vrea să îl bage la pușcărie.

Cristian Rizea era în poll position să fie candidatul PSD la Primăria sectorului 5, dar a renunțat după ce a fost acuzat de DNA. Anterior au existat mai multe dispute între Rizea și Dragnea, dar și între Rizea și Robert Negoiță.

CITIȚI ȘI:Deputat demisionar din PSD, acuzații la adresa lui Dragnea: A vrut să mă bage la închisoare

Mai mult, Rizea s-a referit și la relația financiară lui Dragnea cu actualul primar al sectorului 5, Daniel Florea, și sumele care ar fi fost plătite de acesta pentru a obține funcția.

CITIȚI ȘI:Noi dezvăluiri explozive despre Liviu Dragnea: Bani de la firmele de asigurări în schimbul unui post de primar