EXCLUSIV/ Ministrul de Interne Marcel Vela ar putea să candideze la Primăria Capitalei

0
67

Ministrul de interne, Marcel Vela, este una din variantele PNL pentru candidatura la funcția de Primar General al Capitalei, au indicat surse politice pentru FLUX 24.

Vela a fost primar la Caransebeș, în Caraș Severin, unde a avut rezultate bune și mai apoi a candidat pentru Parlament.

Prim-ministru Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, că informaţia privind posibilitatea unei remanieri guvernamentale reprezintă „o minciună gogonată”, subliniind că în momentul de faţă nu există nicio discuţie în acest sens.

„O minciună gogonată. E a nu ştiu câta ştire falsă care a fost lansată în special de un site de ştiri – nici măcar nu îi pronunţ numele. Rog reprezentanţii media, atunci când vor să difuzeze o informaţie care mă priveşte, să mă sune. Toţi jurnaliştii mă cunosc, ştiu că răspund la telefon, ştiu că spun adevărul. Şi îi rog să mă sune pe cei care sunt jurnalişti. Pe cei care vor să dezinformeze în mod deliberat, le spun de pe acum: nu mai daţi ştiri false, pentru că până la urmă va trebui să iau măsuri împotriva acestei avalanşe de fake news-uri care sunt promovate de unul-două site-uri de ştiri”, a precizat premierul, într-un interviu la postul România Tv.