EXCLUSIV/ ÎN ROMÂNIA ACȚIONEAZĂ SOCIETĂȚI ILEGALE SUB NASUL AUTORITĂȚILOR/TELEKOM ROMÂNIA NU EXISTĂ ca Societate Comercială legal înființată!

0
82

INVESTIGAȚIE COMUNĂ FLUX 24 ȘI INCISIV DE PRAHOVA:

DEZVĂLUIRILE LIDERULUI DE SINDICAT CONCEDIAT ABUZIV:

S.C. TELEKOM Romania COMMUNICATIONS S.A. (fosta ROMTELECOM) si S.C. TELEKOM Romania MOBILE Communications S.A. (fosta COSMOTE) au fuzionat sub denumirea TELEKOM ROMANIA. Fals! TELEKOM ROMANIA NU EXISTA ca Societate Comerciala legal înființată!

 Ca răspuns la comunicatul din mass-media in care se precizează „Compania respinge cu fermitate modul în care domnul Bica înțelege să abordeze situația în discuție și își rezervă dreptul de a acționa pe căile prevăzute de lege ca urmare a prejudiciilor de imagine cauzate” va rog sa regăsiți atașat si motivul real.

SNTM urmare a împuternicirilor oferite de membrii sindicatului, in baza unui acord scris, urmează sa înregistram un proces de judecata similar, pentru recunoașterea si recuperare a drepturilor de care aceștia au fost privați intenționat si prin forță, in ultimii 3 ani de zile.

 Reiterez necesitatea unui răspuns cu privire la înregistrarea fiscală a TELEKOM ROMANIA, precum și numărul de salariați ai acesteia; dacă dispozițiile din CCM-urile aplicabile companiilor altor companii diferite juridic si fiscal de enunțata TELEKOM ROMANIA, implicată în procesul de reorganizare, se aplica si acestora si sub ce forma legală si in ultimul rând, dovada ca angajatorii, pe întreaga perioada a procesului de restructurare in raport cu reprezentativitățile dobândite in instanță de către sindicatului semnatar, au respectat dispozițiile art. 30, alin. (3) din Legea nr. 62/2011, care prevede ca Hotărârile consiliului de administrație sau ale altor organe asimilate acestuia privitoare la probleme de interes profesional, economic și social vor fi comunicate în scris sindicatului, în termen de două zile lucrătoare de la data desfășurării ședinței.

 Mulțumesc,

Florin BICA, Președinte