spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat...

EXCLUSIV/ Dragnea în domeniul regal de la Scroviștea. Parte a presupusului blat cu Iohannis?

-

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Livu Dragnea, ar ocupa vila RA-APPS de pe domeniul regal Scroviștea, județul Ilfov, destinată Președintelui României. Toate întâlnirile de taină ale Președintelui PSD se desfășoară în vila de la Scroviștea, au susținut în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice.

- Reclama -

Informația alimentează speculațiile privind un blat între Liviu Dragnea și Klaus Iohannis. 

Într-una din vilele de la Scroviștea a stat două luni și fostul președinte Traian Băsescu după încheierea mandatului prezidențial și până au fost gata reparațiile la resedința din cartierul Primăverii.

Șeful sucursalei RA-APPS Scroviștea, Gigi Bolintineanu, este vicepreședintele PSD Ilfov.

Odată cu ocuparea vilei prezidențiale a RA-APPS de la Scroviștea de către Livu Dragnea, RA-APPS ar fi făcut urmăroarele investiții:

  • A defrișat o parcelă din Pădurea Scroviștea, pentru a construi un teren de tenis în aer liber, întrucât în acel perimetru lumina soarelui este favorabilă pentru jucători, nu le bate soarele în ochi în timpul meciului de tenis.
  • S-a construit ternul de tenis cu drenaj special datorită faptului că este amplasat în aer liber.
  • Lui Liviu Dragnea nu i-a plăcut terenul în aer liber, așa că, terenul a fost acoperit.
  • La sucursala RA-APPS de la Scroviștea au fost achiziționate șalupe speciale pentru plimbare și pescuit pe lac.

Domeniul are in total patru vile de protocol si 2500 de hectare de padure si este la 30 de kilometri distanta, de Capitala.

Complexul de la Scrovistea nu si-a deschis niciodata portile decat pentru presedintii tarii si invitatii lor. Iar domeniul e unul foarte generos. Sunt 4 vile de protocol cu sala de bowling, sala de inot si 2.500 de hectare de padure.

Domeniul a fost construit din ordinul Regelui Carol I pentru ca s-a dovedit ca in aceasta zona este cel mai pur aer din tara. De altfel, si fostul presedintele Ion Iliescu venea deseori sa se relaxeze fiind domeniul său preferat.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img