spot_img
1.7 C
București
luni, decembrie 4, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ DOVADA PUCIULUI DE LA CASA REGALĂ

EXCLUSIV/ DOVADA PUCIULUI DE LA CASA REGALĂ

-

Principesa Margareta, fiica cea mai vârstnică a Regelui Mihai, s-a reîntors miercuri în România după ce a anunţat oficial acum 10 zile că tatăl său se află în stare foarte critică internat într-un spital din Elveţia şi că i-a preluat oficial toate prerogativele, Mihai I fiind în acest moment abdicat a doua oară.

- Reclama -

Informaţiile FLUX 24 indică un puci organizat de Margareta şi Radu Duda, pus la cale de mai mulți ani.

margaretaO poveste legată și de un eveniment care a avut loc vineri la Munchen. Şi care e o altă parte cheie a poveştii, legată mai apoi şi de înlăturarea celorlalţi urmaşi pe linie masculină.

CITIŢI ŞI:A murit urmașul Regelui Mihai conform Constituției din 1923

Locaţia unde a fost organizat puciul pe 1 martie 2016 se numeşte: Hotel de la Nouvelle Couronne din Morges, o localitate mică, luxoasă, de lângă Lausanne, pe malul lacului Leman.

CITIŢI ŞI:#RegeleMihai/ VIDEO ȘOCANT CU PRINCIPESA MARGARETA ACUM 12 ZILE : Ce se ASCUNDE în spatele ușilor închise ale Consiliului Regal de la Morges? UPDATE: Comentariul lui Ion Cristoiu

Diagnosticul lui Mihai I anunţat oficial de Casa Regală NU a fost însă confirmat oficial până astăzi  de nici un medic şi nici măcar de apropiaţii vechi ai Casei Regale.

Aubonne le 24 janvier 2016. Le Roi Michel I De Roumanie avec la Reine Anne entourés de la Princesse Héritière Margareta et du Prince Radu ainsi que d'amis proches. © MORVAN ALAINSimina Mezincescu, fost şef al Protocolului Casei Regale, vechi apropiat al lui Mihai I, a negat public că Regele ar suferi de o boală gravă.

Ea a spus că Regele a suferit doar o minoră operaţie la o aluniţă, pe obraz.

siminaDeclaraţia Siminei Mezincescu nu a fost negată de Casa Regală.

CITIŢI ŞI: BOMBĂ DESPRE BOALA #REGELUI MIHAI/ Declarațiile oficiale ale Casei Regale DATE PESTE CAP de Simina Mezincescu, fosta șefă a Protocolului Regal

O dată reîntoarsă la Bucureştidin Elveția împreună cu soţul său, Principele Radu, Principesa Margareta a pus la cale o mega petrecere la Castelul Peleş din Sinaia cu ocazia zilei de 10 mai.

De asemenea, ea a schimbat antetul Coroanei pe comunicatele oficiale, unde şi-a pus iniţiala sa, M. 

CITIŢI ŞI: MISTERELE DE LA LAUSANNE: Oncologii #Regelui Mihai sunt de negăsit, ÎNTREBĂRILE CHEIE

Casa Regală a anunţat şi un mega spectacol la Castelul Peleş din Sinaia pe 10 Mai, unde se spune în comunicatul oficial că va participa Familia Regală, fără nici o altă precizare referitoare la membrii Familiei care vor fi prezenţi, mai ales că, în România, în acest moment nu mai locuieşte în afară de Margareta şi Radu decât Principesa Maria, fiica cea mică a Regelui, restul fiicelor Regelui, ca şi ambii nepoţi, Nicolae şi Mihai, fiind îndepărtaţi.

CRNicolae şi Mihai au fost şi excluşi oficial din Familie.

Apropiaţii Casei Regale au pus la îndoială în ultimele două săptămâni diagnosticul oficial anunţat de Casa Regală în cazul Regelui Mihai, vechii monarhişti vorbinde de un puci prin care Principesa Margareta şi Principele Radu au preluat OFICIAL conducerea Casei Regale, abdicându-l în culise pe Mihai I pentru a doua oară în viaţa Sa, după 30 decembrie 1947 când a fost forţat de sovietici şi comuniştii români să accepte abdicarea sub ameninţare.

Anunţul privind mega petrecerea de la Castelul Peleş pe 10 mai a produs multe comentarii negative ale vechilor monarhişti contactaţi de FLUX 24.

familia-regala-regele-mihai-principele-nicolae-principesa-margareta-principele-raduNu se poate aşa ceva, spui că tatăl tău e pe moarte şi pregăteşti o mega petrecere? Mai mult îţi pui şi iniţiala pe antetul Coroanei. Nici pic de compasiune, nici un pic de grijă pentru starea de sănătate a tatălui tău, totul este parte a planului de instalare oficială a Margaretei şi a lui Duda în fruntea Casei Regale, cu public, la Peleş, a declarat un vechi apropiat al Regelui pentru FLUX 24.

LOCUL PUCIULUI

Puciul organizat de Principesa Margareta care a dus la detronarea tatălui său a avut loc în seara de 1 martie la un hotel din Morges, lângă Lausanne.

couronneLocaţia aleasă are o semnificaţie specială în scenariu: Hotel de la Nouvelle Couronne.

Un hotel care şi-a schimbat recent numele în Noua Coroană, unde Margareta şi Radu Duda s-au putut fotografia cu noua Coroană a unui mic hotel elveţian de provincie de trei stele.

Anul trecut, mai mulţi vechi monarhişti au precizat public că Regele ar fi prizonierul cuplului Margareta-Radu, care ar încerca preluarea Coroanei şi a averii. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img