EXCLUSIV/ Declaraţii HALUCINANTE: Judecător din CSM apară abuzurile din Justiţie/ O decizie GREŞITĂ poate fi motivată CORECT

0

Cred că cea mai mare problemă a societății românești actuale nu o reprezintă șpaga din spitale, nu o reprezintă impostura din educație, nici incompetența celor care nu sunt în stare să construiască autostrăzi, nu o reprezintă nici măcar procurorii…Cea mai mare problemă o reprezintă judecătorii!!! (Cine nu a citit în viața lui măcar zece referate de arestare sau motivări de condamnare, îl rog să nu se pronunțe!) Nici nu contează dacă la mijloc e vorba de incompetență, de rea-credință, de slăbiciuni cauzate de șantaj sau, pur și simplu, de neînțelegere a situațiilor, deciziile judecătorilor (evident, nu toate) inamovibili reprezintă o mare, mare vulnerabilitate a societății românești actuale, a scris pe facebook fostul ministru al finanţelor, Ionuţ Popescu.

În replică, judecătorul Cristi Dănileţ, membru al CSM, a făcut declaraţii aiuritoare la postarea lui Popescu.

daniletVa contrazic: poti motiva corect o decizie proasta. Oricum, vorbim generalitati. Orice poate fi valabil, a afirmat Dănileţ.

Nu poate exista o motivare corectă când e o decizie proastă!, a replicat fostul ministru.

D le judecator nu este normal ca 3 instante sa dea decizii diferite pe aceesi cauza cu aceleasi probe sau mai rau fim penalizati de curtea europeana.iar judecatorul care a gresit sa nu plateasca, i-a replicat lui Dănileţ Giovanni Giovani.

Nu exista numai procese penale. Acestea ocupa 12% din activitatea noastra. Nu poti judeca un om, ci numai faptele lui. Va asigur ca un judecator la 26 de ani e mai bun ca unul la 62 de ani, pregatit in perioada comunista. Eu obisnuiesc sa spun: `Mai bine fara experienta decat cu experienta nefasta, a mai spus Dănileţ.