spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ Coldea, un general și partidul lui Ponta

EXCLUSIV/ Coldea, un general și partidul lui Ponta

-

Fostul prim adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, a avut în ultimele săptămâni mai multe întâlniri cu fostul primar al sectorului 2, generalul Neculai Onțanu, fost adjunct în UNPR, partidul lui Gabriel Oprea, au declarat în exclusivitate pentru FLUX 24 surse politice.

- Reclama -

Nu știm conținutul acestor discuții, dar la câteva zile mai apoi Partidul Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie condus de Neculai Onțanu și-a anunțat sprijinul în campania pentru europarlamentare pentru Pro România partidul condus de fostul premier Victor Ponta.

„Reuniunea de astăzi a conducerii Partidului ADER a constatat că alianţa PSD-ALDE face o politica falimentară şi, prin măsuri amăgitoare, «ţine în prizonierat» categorii importante de cetăţeni români, promiţându-le mici şi iluzorii creşteri de venituri, care duc România în faliment“, susţinea ADER într-un comunicat din 15 aprilie. 

„Pentru că Partidul Pro România se dovedeşte a fi un partid proeuropean, care doreşte să valorifice în interesul românilor şi al României apartenenţa noastră la NATO şi UE, conducerea ADER a hotărât susţinerea candidaţilor partidului PRO România la alegerile europarlamentare din 26 mai. Conducerea ADER solicită tuturor liderilor şi organizaţiilor partidului ADER din România şi Diaspora să susţină candidaţii Pro România la viitoarele alegeri europarlamentare“, mai arăta comunicatul.

Florian Coldea nu era cunoscut ca având relații pozitive cu Victor Ponta. Unul din consultanții lui Victor Ponta ar fi însă conform presei fostul prim adjunct al SIE, generalul Silviu Predoiu.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...