spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV/ CHERCHEZ LA FEMME ÎN SCANDALUL ANULUI DIN MAE/ Bogdan Aurescu, Titus...

EXCLUSIV/ CHERCHEZ LA FEMME ÎN SCANDALUL ANULUI DIN MAE/ Bogdan Aurescu, Titus Corlățean, Adrian Năstase, o nevastă și un băiat de bani gata

-

FLUX 24 a dezvăluit în exclusivitate că ministrul de externe Bogdan Aurescu l-a înaintat în grad diplomatic pe fostul șef al diplomației române, Titus Corlățean, conform procedurii la jumătate de stagiu.Corlăţean a primit gradul de consilier diplomatic.Decizia lui Aurescu vine la nici un an de când Corlăţean a demisionat din fruntea MAE pentru grave nereguli la organizarea votului în diasporă.Titus Corlăţean este şi consilier onorific pe probleme de politică externă al premierului Victor Ponta.

- Reclama -

CITIȚI ȘI:DOCUMENT EXCLUSIV/ AIURITOR/ După ce a sabotat votul din diasporă, Titus Corlăţean ÎNAINTAT ÎN GRAD DIPLOMATIC de ministrul de externe, Bogdan Aurescu

FLUX 24 are noi dezvăluiri în scandalul de la Ministerul de Externe.

Povestea începe după intrarea lui Bogdan Aurescu în Ministerul de Externe când este luat sub pulpană de Adrian Năstase. Astăzi Bogdan Aurescu este membru al Fundației Titulescu conduse de fostul premier. Rețineți acest amănunt deoarece este important.

În 2012 o dată ajuns ministru de externe, Titus Corlățean, o numește pe o anumită doamnă Catrinel BRUMAR agent guvernamental al României la CEDO. Doamna care primise această numire importantă era soția secretarului de stat din MAE, Bogdan Aurescu.

Titus Corlățean demisionează după primul tur al alegerilor prezidențiale din 2014 pentru proasta organizare a votului în diasporă. La nici un an după este înaintat în grad diplomatic la EXCEPȚIONAL, la jumătate de stagiu.

25 septembrie a.c, dezbatere mare la Fundația Titulescu. Invitați: Catrinel BRUMAR, agent guvernamental al României la CEDO, soția ministrului de externe Bogdan Aurescu, membru al Fundației Titulescu și europarlamentarul Cătălin Ivan, care l-a angajat la biroul său de la Bruxelles pe unul din fii fostului premier Adrian Năstase.

O mână întotdeauna spală pe alta în politica românească.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img