spot_img
16.3 C
București
joi, mai 23, 2024
AcasăDezvaluiriEXCLUSIV BOMBĂ/Trei generali CHEIE din SRI locuiesc lângă locul unde a murit...

EXCLUSIV BOMBĂ/Trei generali CHEIE din SRI locuiesc lângă locul unde a murit șeful #HexiPharma

-

Trei generali cheie din SRI locuiesc în comuna Corbeanca si satul Tamași, în apropierea locului unde duminică ar fi decedat Dan Condrea, patronul#HexiPharma, indică investigația realizată în comun de FLUX 24 și Comisarul de Prahova (n.red- nici o legătură cu siteul comisarul). În zonă mai locuiesc și alți actuali sau foști ofițeri în SRI.

UPDATE: AL PATRULEA GENERAL, OMUL CHEIE DIN SRI:EXCLUSIV/ CEI 4 GENERALI CHEIE DIN SRI DE LA CORBEANCA/ Și șeful Protecției Interne locuiește lângă locul accidentului șefului #HexiPharma

- Advertisement -

Printre aceștia directorul operativ al SRI, generalul Florian Coldea, care de altfel a fost văzut duminică seară după pretinsul accident în care ar fi murit Condrea plecând în trombă spre București.

FLUX 24 a informat în exclusivitate că generalul Coldea ar locui în zonă.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI:#HexiPharma EXCLUSIV/ Limuzina generalului SRI Coldea a fost văzută în zona accidentului/ MĂRTURIA UNUI FOST OFIȚER SRI

Ceilalți doi generali SRI care locuiesc în zonă sunt Sorin Gabriel Cozmașef directie antitero din SRI și Stan Viorel, în prezent locțiitor la șefului Direcției E, divizia de protecție internă din SRI.

Generalul Sorin Gabriel Cozma a fost șef al Direcției C-Economic din SRI din Inspectoratul pentru Apărarea Constituției în vremea când era condus de generalul Ovidiu Soare, arestat și condamnat între timp. Cozma este cunoscut ca un apropiat al lui Florian Coldea.

Generalul Stan Viorel a fost șef la Divizia W și acum este locțiitor la Protecția Internă, divizia care trebuie să verifice ofițerii SRI.

Sâmbătă seară, la Antena 3, senatorul Daniel Savu, membru în Comisia de supraveghere a SRI, a afirmat că în zona Corbeanca ar sta doi șefi din SRI, dar nu a dat nume.

Surse specializate în analiza informațiilor despre serviciile secrete au declarat pentru FLUX 24 că există mai multe variante ale interpretării acestor informații.

  1. Dacă a fost într-adevăr o sinucidere, Condrea a vrut să atragă atenția asupra șefilor SRI care stau în zonă.
  2. Este posibil ca Dan Condrea să se fi întâlnit cu unul dintre aceștia așa putând fi explicate lipsa imaginilor cu mașina acestuia pe camerele de supraveghere.
  3. Dacă cineva în afară de SRI a vrut să însceneze un accident a dorit astfel să atragă atenția asupra faptului că mai mulți șefi ai SRI locuiesc în zonă mutând atenția asupra autorului/autorilor la SRI.

 

 

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img