spot_img
15.7 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăActualitateExcentricul șef al Caraș Severinului și șocanta sa Doamnă: În fundul gol...

Excentricul șef al Caraș Severinului și șocanta sa Doamnă: În fundul gol la Mamaia și cu picioarele scoase pe geamul SUV-ul Consiliului Județean

-

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin a ajuns bătaia de joc a rețelelor sociale din cauza comportamentului său și al excentricei sale soții, scrie Express de Banat.

- Reclama -

CANCAN a publicat imagini interzise minorilor cu soția președintelui surprinse chiar în stradă, nu în intimitatea acestora, și a scris că două cluburi de fițe au refuzat pur și simplu să-i primească înăuntru.

Chiar și la Mamaia, la cluburile de fițe, unde divele poartă cele mai sexy și mai îndrăznețe ținute, o femeie în sânii goi sau în fundul gol într-o parcare atât de aglomerată, pentru că așa a fost surprinsă doamna Dunca, nu trece neobservată. Unde mai pui că era vorba despre prima doamnă a județului, nu de oricine!, mai spune sursa citată.

Dar pentru șeful județului Caraș-Severin episodul Mamaia nu e singular. Despre cuplul prezidențial s-a scris, nu în Express de Banat, ci în presa centrală „de scandal”, și cu ocazia nunții purtătorului de cuvânt PNL, Ionuț Stroe, cu frumoasa Andra Pleșa, fiica partenerei de viață a lui Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin. Ar fi fost dați afară de la eveniment înainte de a-l compromite total. Și de acolo au ajuns în spațiul public imagini halucinante. Au șocat pur și simplu prin vulgaritatea și penibilitatea lor, continuă EB.

Comportamentul celor doi atrage inevitabil atenția. Așa au făcut-o într-o zi frumoasă de vară în timp ce se aflau în trafic. Romeo Dunca, la volan. La volanul Touaregului Consiliului Județean Caraș-Severin. Deci nu mai vorbim de viață privată. În dreapta, soția sa. Cu picioarele scoase pe geamul SUV-ului, mai spune Express de Banat publicând și o fotografie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...