spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăMehedințiEvaluarea Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră din Drobeta...

Evaluarea Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră din Drobeta Turnu Severin

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a participat joi, la ședința de evaluare a activității Școlii de Perfecționare a Pregătirii Personalului Poliției de Frontieră din Drobeta Turnu Severin, instituție foarte importantă pentru ca poliția de frontieră să se mențină modernă și performantă, de factură europeană, bine conectată la realitățile, exigențele interne și internaționale ale momentului.

- Reclama -

“Cu acest prilej, am felicitat toate cadrele care participă la procesul de pregătire a personalului poliției de frontieră, dar și pe cei care au beneficiat, anul acesta, de cursurile școlii. În urmă cu doar câteva zile, a venit o veste extraordinară de la Comisia Europeană, aceea că Mecanismul de Cooperare și Verificare – MCV va fi ridicat pentru România!Demararea procedurilor pentru ridicarea MCV înseamnă că suntem și mai aproape de aderarea la Schengen.Ca frontieră externă a Uniunii Europene, poliția de frontieră din Mehedinți va avea un rol foarte important în asigurarea securității și siguranței la graniță! Am toată încrederea în personalul poliției de frontieră și al Scolii de perfecționare și vă doresc mult succes în activitate!Multă sănătate, realizări, satisfacții profesionale și personale tuturor!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

La eveniment au participat prefectul județului Mehedinți, Alin Isuf, președintele ATOP, Doru Dumitrescu și șefi ai instituțiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img