spot_img
2 C
București
luni, decembrie 5, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Vlad Nistor: O realitate halucinantă, care însă ar putea fi lesne...

Europarlamentarul Vlad Nistor: O realitate halucinantă, care însă ar putea fi lesne îndreptată chiar de către ruși, dacă ar înceta să manifeste obediență oarbă față de un sistem de conducere nociv și opresiv

-

de Vlad Nistor, europarlamentar PNL

- Reclama -

Săptămâna trecută, războiul agresiv purtat de regimul Putin împotriva Ucrainei a ajuns și în multe din casele rușilor de rând. În mare măsură susținători ai conducerii de la Kremlin în demersurile sale ilegale și criminale, cetățenii ruși resimt, pe piele lor, spaima ca ei sau copiii lor să devină participanți activi și pioni fără valoare într-un teribil război de agresiune.

Cu toții am fost martori ai scenelor de exod al tinerilor bărbați ruși care se întrec să fugă din propria țară înainte de a fi recrutați și trimiși pe frontul din Ucraina.

Oricum ar sta lucrurile, tragedia acestor doua popoare înrudite, încleștate intr-un conflict nimicitor, cu efecte adânci pe termen lung pentru întreaga lume, este o tragedie cumplită. O tragedie orchestrată de așa-numitul strateg șef de la Kremlin și de camarila sa, purtat nu doar contra Ucrainei vecine, ci îndreptat și împotriva propriului popor. O realitate halucinantă, care însă ar putea fi lesne îndreptată chiar de către ruși, dacă ar înceta să manifeste obediență oarbă față de un sistem de conducere nociv și opresiv.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img