spot_img
30.8 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș: Certificatul Verde a avut scopul să "domesticească" cetățenii UE în...

Europarlamentarul Terheș: Certificatul Verde a avut scopul să „domesticească” cetățenii UE în a fi ascultători și supuși

-

Certificatul Verde a avut scopul să „domesticească” cetățenii UE în a fi ascultători și supuși, a afirmat europarlamentarul Cristian Terheș în Parlamentul European.

- Reclama -

Cu o zi înaintea votului pentru prelungirea cu încă un an a Certificatului Verde, europarlamentarul Cristian Terheș a avut un discurs în Parlamentul European, pe data de 22 iunie 2022, în care a spus: „Domnule Comisar, Certificatul Verde Digital a fost primul instrument impus de Ursula von der Leyen care conduce către ‘chinezificarea’ Europei și către o tiranie digitală. În 2021, Comisarul Didier a spus chiar aici, în acest plen, că Parlamentul trebuie să se „miște rapid”, fără dezbateri, și să adopte Certificatul Verde cu scopul de a „salva oameni”. Majoritatea europarlamentarilor au crezut acest fals narativ și au votat în favoarea Certificatului Verde. Folosirea acestui Certificat în ultimul an a dovedit, însă, că scopul real al acestuia nu privea motive medicale, ci, în fapt, să „domesticească” cetățenii UE în a fi ascultători și supuși. De la un „spațiu al libertății”, după cum spune Tratatul, UE a devenit un loc în care oamenii nu mai puteau merge la muncă, călători, primi îngrijiri medicale sau folosi transportul în comun dacă nu aveau un Certificat Verde pe care îl obțineau, într-un caz, vaccinându-se cu un produs medical care, vedem acum, cauzează reacții adverse, inclusiv deces. Certificatul Verde a încălcat tot ceea ce reprezenta UE și a creat un precedent periculos care trebuie să înceteze acum, motiv pentru care toți europarlamentarii trebuie să voteze împotriva acestuia odată pentru totdeauna.Vă mulțumesc.”

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img