spot_img
3.8 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Terheș acuză punctajele PSD: DOVADA: cum îi pregătește PSD pe comunicatorii...

Europarlamentarul Terheș acuză punctajele PSD: DOVADA: cum îi pregătește PSD pe comunicatorii de partid să mintă românii cu privire la votul pe care l-au dat pentru suprimarea Constituției 

-

DOVADA: cum ii pregateste PSD pe comunicatorii de partid sa minta romanii cu privire la votul pe care l-au dat pentru suprimarea Constitutiei in RomaniaAveti mai jos punctajele trimise de „creierele” ce controleaza PSD comunicatorilor de partid sa le raspandeasca in spatiul public.Punctajele sunt validate de Robert Cazanciuc, cu acceptul lui Marcel Ciolacu, si sunt aproape identice cu punctajele promovate Catalin Predoiu si cei din PNL.Aveti aici dovada ca PSD si PNL au devenit partide antinationale, afirmă europarlamentarul Cristian Terheș pe Facebook.

- Reclama -

Abaterea disciplinara cu respectarea deciziilor CCR a fost introdusa de Predoiu in 2012. Pai daca acea abatere a pus presiune pe judecatori, sa isi dea Predoiu demisia, ca doar el a introdus-o.Independenta judecatorului este o garantie pentru cel care se judeca ca va fi judecat in conformitate cu Constitutia si legea, nu ca judecatorul face ce vrea el. De aceea se si spune ca judecatorul se supune numai legii.Aceste doua partide tradatoare vor de fapt subjugarea Romaniei si a romanilor.Daca vedeti vreo afirmatie a cuiva in spatiul public care se inscrie in aceste punctaje, postati link in comentariu. Trebuie sa facem o baza de date cu tot ceea ce au spus, ca tradarea lor sa fie documentata.P.S. In 2016 PSD a luat un scor istoric pentru ca a luptat pentru drepturile romanilor. In 2024 romanii trebuie sa puna cruce PNL si PSD si sa aleaga oameni din partide care le respecta demnitatea, drepturile si libertatile si, nu in ultimul rand, Constitutia Romaniei, mai spune Terheș.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img