spot_img
10.1 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul PNL Cristian Buşoi: Să nu uităm că Partidul Social Democrat are o...

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi: Să nu uităm că Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români

-

Europarlamentarul PNL Cristian Buşoi a afirmat sâmbătă, în cadrul unei întâlniri politice a PNL în Argeş, că liberalii trebuie să aibă un „parteneriat corect” cu PSD, dar să nu uite că „Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români”.

- Reclama -

„Sunt convins că avem un viitor care să ne asigure victoriile pe care le aşteptăm. Să nu uităm însă că vremurile sunt unele dificile. Da, PNL a mai trecut România prin încercări grele în cursul istoriei. O parte dintre noi am mai avut de a face cu criza anilor 2009, 2010, 2011. Suntem însă într-o perioadă în care trebuie să ne revenim după impactul pandemiei asupra societăţii, asupra sistemului de sănătate, asupra economiei.  Suntem într-o perioadă în care trebuie să, răspundem cu politicile adecvate în faţa creşterii preţurilor, inflaţiei, creşterii total neaşteptate a preţurilor la energie. Trebuie să facem faţă şi impactului politic, militar, economic al războiului din Ucraina, al invaziei ilegale, criminale, neprovocate a Ucrainei de către Rusia. (…) Avem datoria să impunem în coaliţia de guvernare acele  măsuri care sunt benefice în primul rând pentru România. Sigur, suntem datori să avem un parteneriat corect cu partenerul nostru de guvernare, dar să nu uităm că Partidul Social Democrat are o agendă proprie şi de-a lungul ultimilor ani a luat decizii profund greşite faţă de România şi faţă de români, deci trebuie să continuăm şi să impunem o agendă reformistă, trebuie să impunem măsurile potrivite în sistemul de sănătate, în sistemul educaţional, în economie”, a afirmat Cristian Buşoi în discursul său. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img