spot_img
24 C
București
miercuri, septembrie 28, 2022
AcasăPoliticaEuroparlamentarul Dan Motreanu: Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va expune...

Europarlamentarul Dan Motreanu: Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va expune miercuri în fața plenului Parlamentului European măsurile luate pentru a atenua criza economică și sanitară provocată de COVID-19.

-

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, va expune miercuri, 15 septembrie, în fața plenului Parlamentului reunit la Strasburg, măsurile luate pentru a atenua criza economică și sanitară provocată de COVID-19. Discursul anual „Starea Uniunii” reflectă viziunea doamnei von der Leyen si a echipei sale privind redresarea economică, lupta împotriva schimbărilor climatice și situația din vecinătatea Europei, anunță europarlamentarul PNL Dan Motreanu pe Facebook.

- Reclama -

Dezbaterea care urmează discursului „Starea Uniunii” oferă posibilitatea eurodeputaților de a evalua activitatea și planurile Comisiei Europene și de a se implica în definirea direcției viitoare a UE, mai spune Motreanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...