spot_img
6.5 C
București
vineri, februarie 3, 2023
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Dan Motreanu: I-am avut ca invitați, în Parlamentul European, pe mai...

Europarlamentarul Dan Motreanu: I-am avut ca invitați, în Parlamentul European, pe mai mulți studenți și elevi din județul Giurgiu

-

I-am avut ca invitați, în Parlamentul European, pe mai mulți studenți și elevi din județul Giurgiu.Le-am vorbit despre activitatea mea în Parlamentul European, despre Anul Tineretului 2022 și despre programele UE pentru tineri: Erasmus, DiscoverEU, Corpul European de Solidaritate, programul „Școli-ambasador”, a anunțat pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

- Reclama -

Printre invitații mei s-au numărat studenți la drept, medicină, limbi străine, automatică sau jurnalism, alături de câțiva elevi de clasa a XII – a. Aceștia sunt implicați în proiecte dedicate comunității, fondatori ai unor cluburi de dezbatere (în limba română și engleză), deținători ai Certificatului Cambridge, pasionați de istorie, cultură. Am remarcat că sunt interesați să afle cât mai multe lucruri despre Uniunea Europeană.De asemenea, am avut drept invitați copii care, dincolo de rezultatele excepționale la învățătură, au dovedit implicare în comunitatea din care provin. Ei au participat la activități umanitare și de voluntariat și s-au arătat, permanent, disponibili pentru acțiunile civice inițiate în județul Giurgiu, mai spune Motreanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img