spot_img
6.5 C
București
vineri, februarie 3, 2023
AcasăAnalizeDirectorul general al FNGCIMM Dumitru Nancu a primit Premiul pentru performanță in garantarea...

Directorul general al FNGCIMM Dumitru Nancu a primit Premiul pentru performanță in garantarea sectorului financiar bancar în cadrul Galei Financial Intelligence

-

Directorul general al FNGCIMM Dumitru Nancu a primit Premiul pentru performanta in garantarea sectorului financiar bancar, in cadrul Galei Financial Intelligence.

- Reclama -

Cel mai important sprijin acordat mediului antreprenorial de catre Guvernul Romaniei a fost programul IMM INVEST, cu peste 60.000 de garantii in valoare de 33 miliarde lei, care au sustinut credite de 40.000 miliarde lei. 

In perioada 2021-2025 se estimeaza ca firmele care au beneficiat de Programul IMM Invest Romania vor aduce un impact fiscal prin taxe si contributii platite de 56,1 mld lei, ceea ce este de 22 ori mai mult decat nivelul maxim al garantiilor executate in cel mai pesimist scenariu (rata creditelor neperformante pentru creditele IMM Invest poate ajunge pana in anul 2025 la maxim 20%, comparativ cu nivelul actual de 4% raporat de BNR pe intreg sistemul bancar). Programul IMM Invest Romania, nu au existat sume cheltuite, dimpotriva se vor genera venituri suplimentare in perioada 2021-2025 la Bugetul de Stat.

PROGRAMUL IMMINVEST+ ROMÂNIA A FOST PRELUNGIT DE COMISIA EUROPEANA PÂNA LA 31 DECEMBRIE 2023

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img