spot_img
12 C
București
vineri, octombrie 7, 2022
AcasăAnalizeEuroparlamentarul Dan Motreanu: 𝙁𝙞𝙧𝙢𝙚𝙡𝙚 𝙫𝙤𝙧 𝙗𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝙛𝙤𝙣𝙙𝙪𝙧𝙞 𝙚𝙪𝙧𝙤𝙥𝙚𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚

Europarlamentarul Dan Motreanu: 𝙁𝙞𝙧𝙢𝙚𝙡𝙚 𝙫𝙤𝙧 𝙗𝙚𝙣𝙚𝙛𝙞𝙘𝙞𝙖 𝙙𝙚 𝙛𝙤𝙣𝙙𝙪𝙧𝙞 𝙚𝙪𝙧𝙤𝙥𝙚𝙣𝙚 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙖𝙘𝙩𝙞𝙫𝙞𝙩𝙖̆𝙩̦𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙩𝙞𝙫𝙚

-

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a publicat Ghidul Solicitantului pentru Măsura 4.1.1. Apelul va fi deschis în data de 23 august.Alocarea este de 358 milioane de euro. Însă, în funcție de numărul și calitatea proiectelor depuse, bugetul poate fi majorat până la 400 milioane de euro, a precizat ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Ioan Boloș, afirmă pe Facebook europarlamentarul PNL Dan Motreanu.

Se vor acorda granturi cuprinse între 50.000 de euro şi 500.000 de euro pentru activitatea de producţie, construcţii, transport şi depozitare, hoteluri şi restaurante, industria prelucrătoare, repararea autovehiculelor.Se vor acorda granturi cuprinse între 50.000 de euro şi 200.000 de euro destinate capacităţilor de prestări servicii pentru domenii precum învăţământ, sănătate, asistenţă socială şi servicii prestate către populaţie, mai spune Motreanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...