spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăALEGERI 2020Eugen Pîrvulescu (PNL Teleorman): PNL promovează politici bugetare care sprijină creșterea economică

Eugen Pîrvulescu (PNL Teleorman): PNL promovează politici bugetare care sprijină creșterea economică

-

Deși se tot încearcă decredibilizarea ministrului Florin Cîțu, prin tot felul de atacuri fără fundament concret, fără calcule reale, vă pot spune că Partidul Național Liberal este responsabil și realist în ceea ce privește domeniul Finanțe Publice.

- Reclama -

După alegerile din 6 Decembrie voi prezenta amănunțit modul în care funcționează economia și adevărul, prin comparație cu alte state europene, cu privire la felul în care procedează toate țările și felul în care se fac împrumuturile în zona U.E., pentru că oamenii trebuie să înțeleagă manipularea care circula în spațiul public, despre faptul că ministrul Câțu ne-ar fi îndatorat țara și ar plăti pentru asta multe generații, este un aspect neadevărat și complet lipsit de argumente reale.

Politicile bugetare ale Guvernului PNL, sprijină creșterea economică, fără majorări de taxe și de impozite.

Consolidarea fiscală, creșterea transparenței bugetare și eficientizarea cheltuielilor publice, sunt elemente de bază ale politicilor bugetare liberale.

Introducerea bugetării participative și a bugetării multianuale pentru investițiile publice în infrastructură, cât și alocarea financiară echilibrată de resurse din bugetul de stat și fonduri europene pentru reducerea deficitului excesiv pe termen mediu, ne arată că suntem pe drumul cel bun.

Viziunea Guvernului liberal este aceea de a face din administrația fiscală un partener al cetățenilor și companiilor.

Vrem să reducem și simplificăn numărului de formulare, declarații și depunerea electronică a tuturor formularelor și declarațiilor.

Ne propunem să acordăm facilități fiscale la plata obligațiilor fiscale pentru bunii platnici.

Totodată, dorim să extindem mecanismul de aprobare a rambursării TVA cu control ulterior, să extindem facilitățile pentru plata impozitelor și a taxelor prin platforma Ghișeul.ro, să informatizăm serviciile ANAF, în sprijinul mediului de afaceri, și să implementăm facturile electronice, interconectând aparatele de marcat electronice fiscale.

Iar pentru ca niciun contribuabil să nu mai fie plimbat pe drumuri, ne propunem să generalizăm utilizarea semnăturii electronice și accesul de la distanță a bazelor de date.

Toate acestea se vor putea concretiza doar cu o administrație liberală.

#GuvernareLiberală

#DezvoltămRomânia

Președinte al PNL Teleorman, candidat la Senat, Eugen Pîrvulescu

Material difuzat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL Teleorman. Cod AEP: 11200025

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img