Eugen Pârvulescu, candidatul PNL la șefia CJ Teleorman: Am demarat deja proiectele menite să aducă Teleormanul în secolul XXI. Teleormănenii vor scăpa de blestemul din ultimii 30 de ani

0
71

Eugen Pîrvulescu, liderul PNL Teleorman și candidat la Consiliul Județean Teleorman, susține că, începând cu 27 septembrie, teleormănenii vor scăpa de blestemul din ultimii 30 de ani, referindu-se la conducerea roșie care a ținut acaparat în sărăcie județul din sudul țării.

”Viitorul începe acum! Am demarat deja proiectele menite să aducă Teleormanul în secolul XXI și să le ofere locuitorilor săi o viață mai bună, așa cum merită. Proiectul de introducere a rețelei de alimentare cu gaze în fiecare gospodărie din Teleorman a început! Pot să enumăr comunele Suhaia, Viișoara, Lisa au depus proiectele pentru rețeaua de gaz. Anul acesta se vor face documentele, iar anul viitor se vor pune conductele de gaz în locuințele din aceste localități. Noi sperăm ca până la sfârșitul anului să depunem proiectele pentru 20 – 30 de localități, cele care sunt pregătite cu documentele necesare”, a declarat candidatul PNL la Consiliul Județean Teleorman , Eugen Pîrvulescu.

”Fii TU cel care aduce schimbarea pe 27 septembrie! Avem ocazia, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, să oferim Teleormanului, împreună, șansa de a se dezvolta și de a se schimba în bine! Partidul Național Liberal este singurul capabil, în acest moment, să lupte pentru viitorul nostru și al copiilor noștri! Pe 27 septembrie, viitorul stă în mâinile tale!”, a precizat Eugen Pîrvulescu.

Executat de FLUX 24 Media Communications la comanda PNL, Organizația Teleorman, Cod mandatar: 21200012